Συνεχίζει ακάθεκτος ο Κύργιος (vids)

Ο Νικ Κύργιος κέρδισε και τον Μάρτον Φούτσοβιτς στη Στουτγκάρδη, πέτυχε 3η σερί νίκη στο γρασίδι για 1η φορά μετά το 2018 και το Σάββατο (11/6) θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ στα ημιτελικά του BOSS Open.

Ο Ελληνοαυστραλός είδε τον Φούτσοβιτς να εγκαταλείπει με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ το σκορ ήταν στο 7-6(3), 3-0 και πήρε την πρόκριση για τον 2ο ημιτελικό του σε ΑΤΡ τουρνουά, μέσα στο 2022.

Come back stronger, Marton

Marton Fucsovics is forced to retire in his quarter-final vs Kyrgios#BOSSOPEN

@theweissenhof pic.twitter.com/rjwsrPelzm

Tennis TV (@TennisTV) June 10, 2022

Μετά από 53 λεπτά αγώνα, ο Νικ έφτασε στη νίκη, σερβίροντας έξι άσους και κρατώντας ανέπαφο το σερβίς του, μην αφήνοντας τον Ούγγρο αντίπαλό του, να φτάσει καν σε break point.

Ψύχραιμος όποτε χρειάστηκε, ο 26χρονος επέστρεψε από το 15-30 στο 4-5 του 1ου set κι αφού γλίτωσε τα χειρότερα εκεί, έγινε το απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση, κερδίζοντας έξι από τα τελευταία επτά games στο ματς.

Μάρεϊ και Κύργιος θα τεθούν αντιμέτωποι για 8η φορά στο Tour (5-2 το Η2Η υπέρ του Βρετανού), με τις τελευταίες δυο συναντήσεις τους να είναι στο γρασίδι. Το 2016 στο Wimbledon, νικητής αναδείχθηκε ο Άντι, ενώ το 2018 στο Queen’s, επικράτησε το Νικ.

Οι ημιτελικοί στο BOSS Open

Μάρεϊ – Κύργιος

Μπερετίνι – Ότε

ATP BOSS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Συνεχίζει ακάθεκτος ο Κύργιος (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα