Ηράκλειο: “Λύγισε” στα προημιτελικά η Παύλου

Η πορεία της Δήμητρας Παύλου, στο τουρνουά ITF Pro των 15.000 δολαρίων που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο, σταμάτησε στα προημιτελικά με την 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα από την Νο1 του ταμπλό τη Ρουμάνα και Νο687 του κόσμου Ιλίνκα Νταλινά Αμαριέι με 6-4, 1-6, 6-3 μετά από 2 ώρες και 9 λεπτά. 

Το 1ο set αποδείχθηκε

το πιο καθοριστικό από τα 3 της αναμέτρησης με την Παύλου να βρίσκει πρώτη break (4-3), αλλά την Αμαριέι να κατακτά στη συνέχεια τα επόμενα 3 games (2 breaks), φτάνοντας στο 6-4 και στο 1-0.

Στο 2ο σκέλος η Παύλου έπαιξε πολύ καλό τένις, παραχώρησε μόλις 16 πόντους στη Ρουμάνα και μόλις ένα game φτάνοντας στο 6-1 σε μόλις 29 λεπτά ισοφαρίζοντας τον ημιτελικό (1-1). 

Το decider ξεκίνησε με τις δύο παίκτριες να έχουν από ένα break (1-1), με την 20χρονη Ρουμάνα όμως να φτάνει σε ακόμα δύο αμέσως μετά παίρνοντας προβάδισμα με 4-1. Η Ελληνίδα τενίστρια αντέδρασε φτάνοντας στο 2ο προσωπικό της break στο set (4-2), ενώ με hold λίγο αργότερα έκανε το 4-3. 

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο της κερδισμένο game στο ματς, με τη Αμεριέι να κατακτά τα τελευταία δύο φτάνοντας στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση στα ημιτελικά. 

The post Ηράκλειο: “Λύγισε” στα προημιτελικά η Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα