Τα έκαναν… θάλασσα ακόμη και σε αγώνα επίδειξης – VIDEO

15:16 9/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Νικ Κύργιος και Μπερνάρντ Τόμικ τα έκαναν… θάλασσα για ακόμη μια φορά στην ζωή τους, σε μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του Αυστραλινού Όπεν…

Τα δυο “κακά” παιδιά του Αυστραλέζικου τένις έδωσαν ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήριά τους.

Lord Tomic και King Kyrgios, όπως είναι και τα προσωνύμια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσαν έναν αγώνα άνευ προηγουμένου στο Kooyong Classic, μιας και δυσαρέστησαν τόσο πολύ τους θεατές που βρέθηκαν στο court,

αναγκάζοντας τους να… φύγουν!

Εμφανώς αδιάφοροι, χωρίς όρεξη να τρέξουν, παίζοντας για την πλάκα τους και μη σεβόμενοι τα χρήματα που έδωσαν όσοι επέλεξαν να δουν από κοντά τον συγκεκριμένο αγώνα επίδειξης, Τόμικ και Κύργιος δημιούργησαν τις χείριστες των εντυπώσεων στο κοινό.

Ο αγώνας τελικά κατέληξε στα χέρια του Τόμικ με 6-3, 6-4, όμως όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο… σιχάθηκαν την στιγμή που επέλεξαν να το κάνουν. Ενδεικτικά, πολλά posts στο Twitter από ανθρώπους που ήταν εκεί, και μετάνιωσαν την ώρα που πλήρωσαν για να δουν αυτό το πράγμα.

Το match point του αγώνα, τα λέει όλα αν και στο συγκεκριμένο πόντο, ο διαιτητής έκανε λάθος αφού οι κανονισμοί αναφέρουν πως στα overhand ή underhand σερβίς, η μπάλα δεν πρέπει να χτυπήσει πρώτα κάτω, όπως συνέβη στο σερβίς του Τόμικ.

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2019/01/tomic-kyrgios-kooyong19.mp4

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τα έκαναν… θάλασσα ακόμη και σε αγώνα επίδειξης – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα