Ναδάλ: “Δεν με τρομάζει η απόσυρση”

20:50 9/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ μίλησε ανοικτά για τη μέρα που θα αποσυρθεί από το άθλημα του τένις, μια στιγμή που δεν τον φοβίζει.

Η μέρα που θα “κρεμάσει” τη ρακέτα του θα είναι οπωσδήποτε μια πολύ στενάχωρη στιγμή στην ιστορία του τένις.

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει πετύχει τόσα πολλά με τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και με το ήθος που έχει διδάξει στην αντισφαίριση που η απουσία του, όπως και του Ρότζερ Φέντερερ, θα είναι δυσαναπλήρωτη.

Ο 32χρονος Ισπανός μιλά τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο για αυτή τη μέρα και, απ’ότι φαίνεται, την έχει “δουλέψει” πολύ

στο μυαλό του ώστε να μην τον τρομοκρατεί!

“Η ζωή έχει πολλά ωραία πράγματα, όχι μόνο το τένις, επομένως δεν με τρομάζει αυτή η μέρα. Αυτή η μέρα είναι λογικό ότι θα έρθει. Όταν νιώσω ότι δεν μπορώ να διεκδικήσω σπουδαίους τίτλους και να παίζω στο επίπεδο που θέλω, θα έρθει το τέλος” ανέφερε ο Ράφα.

“Προετοιμάζω το μέλλον μου φυσικά. Έχω την ακαδημία μου και το ίδρυμά μου. Έχω πολλά πράγματα να κάνω σε όλον τον κόσμο και δεν θα είμαι ο τύπος που θα κάτσω σπίτι μου και θα παίζω γκολφ με τους φίλους μου!” τόνισε ο Ναδάλ.

“Θα έχω φυσικά χρόνο να κάνω όλα τα πράγματα που έχω στερηθεί τα τελευταία 20 χρόνια” καταλήγει ο “ταυρομάχος” που προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για το πρώτο Grand Slam του 2019, το Αυστραλιανό Όπεν.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Δεν με τρομάζει η απόσυρση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα