Στις “4” καλύτερες του 2018 η Μπέρτενς – VIDEO

Η Κίκι Μπέρτενς χρειαζόταν νίκη επί της Ναόμι Οσάκα για να εξασφαλίσει την είσοδό της στα ημιτελικά των WTA Finals της Σιγκαπούρης, κι επωφελήθηκε από την εγκατάλειψη της Γιαπωνέζας για να “τσεκάρει” το εισιτήριό της στις “4” καλύτερες της διοργάνωσης…

Την εξαιρετική της χρονιά συνεχίζει η Κίκι Μπέρτενς. Η Ολλανδή, Νο8 του ταμπλό στους τελικούς της Σιγκαπούρης, έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τελευταίου, μεγάλου τουρνουά της σεζόν, αφήνοντας οριστικά εκτός τη Ναόμι Οσάκα.

Μόλις 47 λεπτά χρειάστηκε

η Μπέρτενς για να προκριθεί στις “4” καλύτερες τενίστριες της φετινής χρονιάς, αφού κέρδισε το εναρκτήριο σετ κόντρα στην Οσάκα με 6-3 και στη συνέχεια είδε την αντίπαλό της να εγκαταλείπει λόγω τραυματισμού.

.@kikibertens in through to the @WTAFinalsSG semifinal!

As @Naomi_Osaka_ is forced to retire due to injury. pic.twitter.com/I6kjCADz6o

WTA (@WTA) 26 Οκτωβρίου 2018


Στην πρώτη της παρουσία στους τελικούς της WTA, η Μπέρτενς έχει βάλει πλώρη για να εντυπωσιάσει άπαντες και να συνεχίσει παράλληλα την αναρρίχησή της στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Την Ελίνα Σβιτόλινα ή την Καρολίνα Πλίσκοβα θα αντιμετωπίσει το Νο9 του κόσμου στα ημιτελικά του θεσμού στη Σιγκαπούρη, ανάλογα με την έκβαση της αναμέτρησης του τελευταίου αγώνα στο “Κόκκινο Γκρουπ”, ανάμεσα σε Στίβενς και Κέρμπερ.

Δυο μπρέικ έκανε η Μπέρτενς στο πρώτο σετ του αγώνα της με την Οσάκα, και χωρίς να απειληθεί καθόλου από την Γιαπωνέζα, έφτασε στο 1-0 άνετα, για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, μέχρι η νεαρή αντίπαλός της να εγκαταλείψει και να της δώσει ξεκούραστα τη νίκη.

Παρασκευή 26/10: 3η αγωνιστική, Red Group

Bertens (Netherlands) beat Osaka (Japan) 6-3, 0-0ret.

SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στις “4” καλύτερες του 2018 η Μπέρτενς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα