Στέπανεκ: “Ο Νόλε θα ξεπεράσει τον Φέντερερ”

Παρά το γεγονός ότι η επαγγελματική του συνεργασία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Ράντεκ Στέπανεκ παραμένει ένας από τους πιο δυνατούς υποστηρικτές του Σέρβου τενίστα!

Έχει συνδεθεί η σύντομη παρουσία του ως συνεργάτη του Νόβακ Τζόκοβιτς με μια περίοδο στην οποία ο θρυλικός τενίστας δεν έπαιζε καθόλου τένις και έψαχνε τα πατήματά του.

Ωστόσο, με το που ο Ράντεκ Στέπανεκ έφυγε από την ομάδα του Νόλε πριν τον ακολουθήσει και ο Αντρέ Άγκασι, ο Τζόκοβιτς, με την επαναπρόσληψη του Μάιραν Βάιντα, βρήκε την “υγειά” του και την αγωνιστική

του φόρμα ώστε να κυριαρχήσει και πάλι στο τουρ.

Στέπανεκ και Τζόκοβιτς, παρά τον επαγγελματικό “χωρισμό” παραμένουν εξαιρετικοί φίλοι και η σχέση τους είναι στα καλύτερά της!

“Τα αποτελέσματα στο γρασίδι έδειξαν ότι ο Νόλε είχε “αλλάξει”. Μετά τη νίκη του κόντρα στον Νισικόρι στο Wimbledon, άρχισα να πιστεύω ότι θα κερδίσει το τουρνουά” ανέφερε ο Στέπανεκ.

“Μείναμε συνδεδεμένοι όλο αυτό το διάστημα ενώ παράλληλα γεννήθηκε και η κόρη μου. Η φιλία μας είναι εκεί. Βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει. Πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τα ρεκόρ του Φέντερερ” πρόσθεσε ο παλαίμαχος Τσέχος τενίστας.

“Ο ημιτελικός του Wimbledon με τον Ναδάλ ήταν μια τιτανομαχία από τα παλιά. Εκεί, ο Νόλε έκανε το βήμα παραπάνω πνευματικά. Καλώς, “χωρίσαμε” με τον Τζόκοβιτς. Σε καλό βγήκε σε όλους. Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο στη ζωή. Παραμένουμε φίλοι και παράλληλα με τον Βάιντα στο πλευρό του έχει και πάλι τα αποτελέσματα που θέλει” κατέληξε ο φίλος και φαν του Νόλε!

Κώστας Αϊτάκης

The post Στέπανεκ: “Ο Νόλε θα ξεπεράσει τον Φέντερερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα