Αποκλεισμός για Γραμματικοπούλου στο Ντουμπάι

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από την Μάντι Μινέλα, στην πρεμιέρα της στο δυνατό τουρνουά ITF των 100.000$ στο Ντουμπάι…

Την ήττα-αποκλεισμό από τον 1ο γύρο της δυνατής διοργάνωσης ITF που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Ντουμπάι γνώρισε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η 21χρονη Ελληνίδα αντιμετώπισε το Νο104 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA,

Μάντι Μινέλα, και μετά από 76 λεπτά αγώνα υπέκυψε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της, αποχαιρετώντας την διοργάνωση με ήττα στα δυο σετ (6-1, 6-4).

Η Βαλεντινή, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο172 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και προετοιμάζεται πυρετωδώς για το Αυστραλιανό Tour, με σκοπό φυσικά να μπορέσει να κερδίσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο ταμπλό των προκριματικών του Major της Μελβούρνης.

Η Μινέλα από την πλευρά της, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του θεσμού τη νικήτρια του αγώνα της Σάρα Σόριμπες Τόρμο κόντρα στην Βικτόρια Κούζμοβα. Το μεγαλύτερο όνομα που αγωνίζεται στο τουρνουά είναι αυτό της Γαλλίδας Κριστίνα Μλαντένοβιτς, που βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές τις ημέρες στο Ντουμπάι βρίσκεται και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλεισμός για Γραμματικοπούλου στο Ντουμπάι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα