Δεύτερος στην… πατρίδα του!

Φαντάζει απίστευτο αλλά ο Ρότζερ Φέντερερ ΔΕΝ κέρδισε το βραβείο του πιο σημαντικού Ελβετού αθλητή για το 2018!

Έχοντας αναγνωριστεί σε όλες τις γωνιές του πλανήτη για τα απίστευτα κατορθώματά του, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι, ξεκάθαρα, ο πιο γνωστός Ελβετός αθλητής όλων των εποχών στον κόσμο!

Άλλωστε, έχει κερδίσει επτά φορές και το βραβείο του σημαντικότερου αθλητή της χώρας του (Swiss Sports Personality) για την ανάδειξη του οποίου ψηφίζει το κοινό διαδικτυακά!

Ο Ελβετός τενίστας είχε μια καλή χρονιά,

δεδομένης και της ηλικίας του, στο τουρ αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βγει πρώτος και να φτάσει στον αριθμό-ρεκόρ των οκτώ βραβείων στο θεσμό!

Ο άνθρωπος που έκανε το μικρό “θαύμα” να ξεπεράσει τον Φέντερερ στη χώρα του ήταν ο 32χρονος mountain biker, Νίκο Σούρτερ, που κερδίζοντας περίπου το 1/3 των ψήφων του κοινού, κατέλαβε την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερο τον “Βασιλιά” του τένις!

Οκτώ συνολικά υποψήφιοι πάλεψαν για το βραβείο, ωστόσο, ο Σούρτερ, που κέρδισε εντός του 2018 το World Cup και το World Cross-Country Championship, ήταν τελικά ο αναπάντεχος νικητής εφόσον ήταν και ο Φέντερερ στην “εξίσωση”!

Έκπληκτος για την τιμή αυτή έμεινε ο 32χρονος αναβάτης που δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ξεπέρασε τον Φέντερερ σε βραβείο που κρινόταν από τις ψήφους του κοινού!

Κώστας Αϊτάκης

The post Δεύτερος στην… πατρίδα του! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα