ΕΠΙΚΟΣ διάλογος Μάρεϊ-Κύργιου! (pic)

Μία φωτογραφία που ανάρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άντι Μάρεϊ παρέα με τον Φερνάντο Βερντάσκο, πυροδότησε μια αιχμηρή απάντηση του Νικ Κύργιου! Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε και πάλι ο απολαυστικός Σκωτσέζος!

Έχει μεγάλα κέφια στις συνομιλίες και στα σχόλια που αναρτά στο Internet!

Ο Άντι Μάρεϊ έδειξε για ακόμη μια φορά τόσο την ποιότητα του χιούμορ του όσο και το ακομπλεξάριστο του χαρακτήρα του στον τρόπο που χειρίστηκε το σχόλιο του Νικ Κύργιου στον λογαριασμό του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 31χρονος Σκωτσέζος ανάρτησε μια φωτογραφία από το Miami,

στο οποίο παραδοσιακά κάνει την προετοιμασία του στην off season, παρέα με τον Φερνάντο Βερντάσκο!

Ένας πολύ καλός φίλος του Μάρεϊ, ο Νικ Κύργιος, μισητός όμως εχθρός του Βερντάσκο μετά τα όσα έγιναν στον φετινό αγώνα του Ισπανού με τον Θανάση Κοκκινάκη με τον Νικ να “κατακεραυνώνει” τον Βερντάσκο από το Internet, μόλις είδε τη φωτογραφία δεν άντεξε κάνοντας το παρακάτω σχόλιο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Getting ready for 2019 @atptour @ferverdasco on the court I’ve spent more time on than any other in the ..centre court at Crandon Park..bit gutted I won’t get to compete there anymore with the tournament moving next year.. We didn’t discuss ice baths by the way #tennis #atp #miami #2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Murray (@andymurray) στις 9 Δεκ, 2018 στις 11:20 πμ PST

“Νόμιζα ότι θα έκανες προπόνηση με έναν τύπο που τουλάχιστον χαιρετάει όταν περνάει μπροστά από έναν άνθρωπο!”

Ο Νικ εξαπέλυσε πάλι τα βέλη του αλλά δεν ήξερε με ποιον τα έβαλε…

Η απάντηση του Μάρεϊ ήταν απολαυστική και μάλλον έβαλε στη θέση του τον Νικ…

“Εμένα πάντα με χαιρετάει. Και δεν σπαταλά όλη την προπόνηση προσπαθώντας να κάνει trick shots σε αντίθεση με άλλους παίκτες εκεί έξω…Ονόματα δεν λέμε…!”.

Συμπέρασμα της ημέρας: καλύτερα να μην τρολάρεις τον Άντι Μάρεϊ στο Internet! Ο Σκωτσέζος θα σε βάλει πίσω στη θέση του πολύ γρήγορα!

Κώστας Αϊτάκης

The post ΕΠΙΚΟΣ διάλογος Μάρεϊ-Κύργιου! (pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα