Σφράγισε το ντέρμπι με τη Σερίνα η Αζαρένκα – VIDEO

08:58 7/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Βικτόρια Αζαρένκα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο BNP Paribas Open και πλέον θα μετρήσει τις δυνάμεις της κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς

Δύο υπέροχες μαμάδες θα αναμετρηθούν στο 2ο γύρο του Indian Wells καθώς η Βικτόρια Αζαρένκα ξεπέρασε το εμπόδιο της νεαρότερης συμπατριώτισσάς της, Βέρα Λάπκο και θα αντιμετωπίσει τη Σερίνα Γουίλιαμς στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρώην Νο1 του κόσμου, επιβλήθηκε 6-2, 6-3 της αντιπάλου της και θα συναντηθεί για 22η φορά με

τη Σερίνα, τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση στον τελικό του Indian Wells.

“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Δεν έχουμε παίξει τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν έχουμε παίξει αντίπαλες από τότε που γίναμε μητέρες, οπότε θα είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι” είπε η Βίκα που διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Βασίλισσα της WTA.

Η Γουίλιαμς που προηγείται 17-4 στις νίκες κόντρα στην 29χρονη Λευκορωσίδα, επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Australian Open από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

.@vika7 advances to the @BNPPARIBASOPEN second round!

Defeats countrywoman Lapko, 6-2, 6-3! pic.twitter.com/BxDD1su5Q4

WTA (@WTA) March 7, 2019

Σε άλλους αγώνες στην πρεμιέρα του BNP Paribas Open, η 17χρονη Αμάντα Ανισίμοβα που αγωνίζεται με wild card, κέρδισε 6-0, 6-4 την Αλεξάντρα Κρούνιτς και θα αποτελέσει την αντίπαλο της 16-Ελισέ Μερτένς στη φάση των “64”.

To εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε και η πρώην Top10, Γιοχάνα Κόντα που επιβλήθηκε με 6-2, 6-3 της Πολίν Παρμεντιέ και θα αντιετωπίσει τη Σου-Γουέι Ισίε στην επόμενη φάση.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει την Πέμπτη τις υποχρεώσεις της στην Καλιφόρνια, αντιμετωπίζοντας την Κριστίνα ΜακΧέιλ στο τελευταίο ματς της ημέρας (06:00GR, ξημερώματα Παρασκευής).

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Σφράγισε το ντέρμπι με τη Σερίνα η Αζαρένκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα