Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο η Ποντορόσκα – VIDEO

Στο ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, η Νάντια Ποντορόσκα συνεχίζει την απίστευτη πορεία της στο Γαλλικό Όπεν!

Η 23χρονη Αργεντινή, στο πρώτο της μεγάλο εμπόδιο στο Παρίσι, απέκλεισε με 6-2, 6-4 το Νο3 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα και σφράγισε το πρώτο, χρονικά, εισιτήριο για τα ημιτελικά του χωμάτινου Major.

Εκεί θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα Τρεβιζάν-Σβίατεκ.

Cinderella, it’s not midnight yet @nadiapodoroska

becomes the first women’s qualifier to reach the semi-finals in Paris upsetting Svitolina 6-2 6-4.#RolandGarros pic.twitter.com/0T9Fxfg4S8

Roland-Garros (@rolandgarros) October 6, 2020

Η πορεία της Ποντορόσκα στο Παρίσι, είναι πέρα από κάθε προηγούμενο. Η Αργεντίνα που βρίσκεται στο Νο131 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε να ξεπεράσει τον σκόπελο των προκριματικών για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης και πλέον κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ακόμα και στον τελικό του Roland Garros.

“Μπλοκάροντας” κάθε ατού της Ελίνα Σβιτολίνα, η 23χρονη Λατινοαμερικάνα περιόρισε στο ελάχιστο τις επιθετικές πρωτοβουλίες της καταξιωμένης Ουκρανής και με 8 breaks στο αδύναμο, σήμερα, σερβίς της αντιπάλου της έφτασε στην πολύτιμη νίκη μετά από 1 ώρα και 19 λεπτά αγώνα στο Philippe Chatrier.

Ήταν η πρώτη Top10 νίκη για τον Ποντορόσκα η οποία τελείωσε το ματς με 30 winners έναντι μόλις 8 της απογοητευτικής Σβιτολίνα.

“Αυτό είναι για σένα Αργεντινή” είπε η Ποντορόσκα αμέσως μετά, με την 23χρονη να εξασφαλίζει την άνοδό της, τουλάχιστον, στο career high No48 μετά το Παρίσι.

This one’s for you, Argentina @nadiapodoroska #RolandGarros pic.twitter.com/06ab7FpFbA

— Roland-Garros (@rolandgarros) October 6, 2020

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο η Ποντορόσκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα