Τζόκοβιτς: “Ήταν πολύ αμήχανη στιγμή” – VIDEO

Μνήμες από το περιστατικό στο US Open όπου του στοίχισε τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της Νέας Υόρκης, έζησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γαλλικό Όπεν όταν στην αναμέτρηση με τον Κάρεν Κατσάνοφ και σε μια επιστροφή σερβίς του Ρώσου, ο Νόλε έβαλε ρακέτα και η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο τον επόπτη που κάλυπτε τη service line.

Κατευθείαν, ο Σέρβος πήγε κοντά στον επόπτη, τον ρώτησε αν είναι καλά και λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι ήταν μια πολύ αμήχανη στιγμή.

“Ω Θεέ μου, ήταν πολύ αμήχανο deja vu.

Προσπαθω να βρω τον επόπτη για να δω αν είναι καλά γιατί είδα ένα σημάδια από τη μπάλα. Ελπίζω να είναι καλά. Σίγουρα το αντιμετώπισε με δυνατό και γενναίο τρόπο. Ήταν καλό χτύπημα γιατί βρισκόμουν κοντά του. Προφανώς γι’αυτό που συνέβη στη Νέα Υόρκη, ο κόσμος θα το συζητάει. Συμβαίνει συχνά αυτό, σε μένα και σε άλλους παίκτες. Όταν προσπαθείς να αποκρούσεις μια μπάλα, αυτή να χτυπήσει κάποιον από το κοινό, έναν επόπτη ή ένα ballkid. Ήταν μια πολύ αμήχανη στιγμή” είπε ο Τζόκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη με 6-4, 6-3, 6-3 επί του Κάρεν Κατσάνοφ.

Ο Τζόκοβιτς που τρέχει ένα σερί 35-1 τη φετινή σεζόν, με μοναδική ήττα το default στη Νέα Υόρκη κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα,  θα ζήσει ένα ακόμη “deja vu” από το US Open καθώς στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ισπανό ο οποίος έβαλε φρένο στην τρελή κούρσα του Ντάνιελ Αλτμάϊερ στο Παρίσι, κερδίζοντας τον Γερμανό με 6-2, 7-5, 6-2.

Το Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη συμμετοχή του σε προημιτελική φάση Roland Garros μετά το 2017 ενώ αποδεικνύει τη σταθερότητά του φέτος, αγωνιζόμενος στο δεύτερο συνεχόμενο προημιτελικό του σε Grand Slam, προερχόμενος από τα ημιτελικά του US Open.

Στη Νέα Υόρκη, ο Καρένιο Μπούστα είχε προηγηθεί με break 6-5 του Τζόκοβιτς όταν ο Σέρβος χτύπησε κατά λάθος με τη μπάλα την επόπτρια γραμμών και ο chair umpire αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από τη συνέχεια του τουρνουά.

Ήταν και η μοναδική νίκη του Ισπανού κόντρα στον Τζόκοβιτς, σε σύνολο 4 αναμετρήσεων.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν πολύ αμήχανη στιγμή” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα