Σρένταν Τζόκοβιτς: “Ο Νόβακ πρέπει να συγκρίνεται με τον Τζόρνταν”

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν, “χτύπησε” ξανά με νέες ενδιαφέρουσες δηλώσεις που αφορούν τον γιο του που είναι, ήδη, σύμφωνα με τον ίδιο, ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών!

Το ότι είμαστε συνηθισμένοι σε “εμπρηστικές” δηλώσεις από τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει το δικαίωμα της άποψης του όσο απόλυτος και ασεβής μπορεί να ακούγεται πολλές φορές.

Για τον Σρένταν, ο Νόβακ έχει ήδη ξεπεράσει τους Φέντερερ και Ναδάλ και πρέπει να συγκρίνεται με αθλητές του διαμετρήματος των Τάιγκερ Γουντς και Μάικλ Τζόρνταν.

“Με ρωτάνε αν ο Νόβακ

θα ξεπεράσει τους Φέντερερ και Ναδάλ. Η ερώτηση είναι λάθος εξαρχής, τους έχει ήδη ξεπεράσει. Είναι πρώτος στις εβδομάδες στο Νο1, πρώτος στα Masters, τους έχει στο h2h. Το μόνο που του λείπει είναι δύο ακόμα Grand Slam και ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο κάτι που θα καταφέρει φέτος”.

“Ο Νόβακ θα παίξει σίγουρα για ακόμα δύο με τρία χρόνια και όταν σταματήσει θα έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ και θα είναι αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος όλων. Πρέπει να συγκρίνεται με τους Τάιγκερ Γουντς και Τζόρνταν, τέτοιος αθλητής είναι” ανέφερε.

“Όποτε χάνει δεν τον κερδίζει ο αντίπαλος, πιο πολύ αφήνει αυτός τον αντίπαλο να τον κερδίσει. Η προσθήκη του Ιβανίσεβιτς στην ομάδα του τον βοήθησε πάρα πολύ και τον βελτίωσε στα λίγα κομμάτια που χρειαζόταν βελτίωση”.

Πρόσθεσε και κάτι ενδιαφέρον για τη σχέση Σέρβων και Κροατών.

“Για μένα, είμαστε ένας λαός όσο και αν αυτό θυμώνει κάποιους. Πρέπει να ενωθούμε ξανά γιατί κανείς δεν μας παίρνει σοβαρά αν είμαστε μόνοι μας”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σρένταν Τζόκοβιτς: “Ο Νόβακ πρέπει να συγκρίνεται με τον Τζόρνταν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα