Παναθηναϊκός: Πρότεινε επαγγελματικά συμβόλαια σε Κρυπαράκο, Καρβούνη, Ρόμπι

Εκτός απ’ την περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, που τελείωσε οριστικά τη Δευτέρα (22/03) και το θέμα του Νίκου Χριστογεώργου που έχει (ξανα)μπεί σε τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης, στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να δρομολογήσουν τις εξελίξεις και με τα παιδιά που "έρχονται" από πίσω απ’ την "πράσινη" Ακαδημία.

Έπειτα από έναν πρώτο κύκλο αξιολόγησης και "σταχυολόγησης" των παικτών της Κ19, ο Πιέρ Ντρεοσί έκανε την περασμένη εβδομάδα επαφές με τους εκπροσώπους τριών ποδοσφαιριστών της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού,

καταθέτοντάς τους προτάσεις για τα πρώτα επαγγελματικά τους συμβόλαια.

Ο λόγος για τους Χρήστο Κρυπαράκο (επιτελικός χαφ, γεννηθείς στις 12/06/2003), Παύλο Καρβούνη (αρχηγός της Κ19, μέσος, γεννηθείς στις 05/12/2002) και Αλέξανδρο-Ένβιν Ρόμπι (αμυντικός, γεννηθείς στις 20/08/2002), οι οποίοι δέχθηκαν προσφορές απ’ τον general manager του Παναθηναϊκού για να γίνουν επαγγελματίες.

Γενικά η διάθεση που υπάρχει πλέον από τη διοίκηση του "τριφυλλιού", είναι να μην γίνονται ομαδικές υπογραφές συμβολαίων με τους παίκτες απ’ την Κ19, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια υπό το φόβο να μην… χαθούν, αλλά να γίνεται μία συνολική αξιολόγηση εκείνων που οι άνθρωποι που δουλεύουν στον οργανισμό της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, θεωρούν ότι μπορούν να σταθούν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κοινώς θα γίνονται μάξιμουμ 3-4 στοχευμένες επιλογές από κάθε "φουρνιά", όταν θα μπαίνουν ή θα πλησιάζουν στο 18ο έτος της ηλικίας τους κι όχι 6-7-8 επαγγελματικά συμβόλαια όπως γινόταν τα περασμένα έτη και οι "πράσινοι" έφταναν να έχουν πάνω από 45 επαγγελματίες, που δεν μπορούσαν να "απορροφηθούν" από την ανδρική ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν την περασμένη Πέμπτη (18/03) οι επαφές με τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, με τον Γάλλο "GM" του Παναθηναϊκού να τονίζει πως θέλει να έχει τις απαντήσεις τους, έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, δηλαδή έως την Παρασκευή (26/03).

Πιο κοντά σε συμφωνία είναι η πλευρά του Χρήστου Κρυπαράκου, ο οποίος εφόσον υπογράψει, θα γίνει ο νεότερος ηλικιακά επαγγελματίας του Παναθηναϊκού κι ο πρώτος γεννημένος μέσα στο 2003 (κλείνει τα 18 τον Ιούνιο).

Με τον δε Καρβούνη, υπήρξε διαφωνία, καθώς ο ατζέντης του δεν δέχθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού (πρόθεσή του είναι να συνεχίσει ο πελάτης του στο εξωτερικό, όπου η ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ έχει ήδη ασχοληθεί σοβαρά μαζί του), με τους "πράσινους" να βγάζουν έναν σχετικό εκνευρισμό για τη στάση του εκπροσώπου του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα