Πρώτος τίτλος καριέρας για την 18χρονη Λέιλα

Η 18χρονη Άνι Λέιλα Φερνάντεζ, στέφθηκε πρωταθλήτρια στο 250αρι τουρνουά του Μοντερέι, κερδίζοντας την Βικτόρια Γκόλουμπιτς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η ανερχόμενη Καναδή, έκανε αισθητή την παρουσία της την περασμένη εβδομάδα στο Μεξικό και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, έφτασε στον παρθενικό τίτλο της καριέρας της στο Tour της WTA.

Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, επικράτησε της αντιπάλου της με 6-1, 6-4 και “σφράγισε” έτσι την πρώτη της μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο Tour, δείχνοντας για πολλοστή

φορά το σπουδαίο ταλέντο της.

Η Λέιλα είχε αγωνιστεί σε ακόμη έναν τελικό σε τουρνουά της WTA, το 2020, όταν και είχε αντιμετωπίσει την Χίδερ Γουότσον στη Γουαδαλαχάρα. Τότε είχε ηττηθεί, όμως από ότι φαίνεται, το Μεξικό… της πάει.

Εκεί έμελλε να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο και να εξασφαλίσει παράλληλα την άνοδό της στο Νο71 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για να φτάσει μέχρι τον τίτλο, χωρίς μάλιστα να απολέσει σετ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, χρειάστηκε να κερδίσει κατά σειρά τις: Κόκο Βάντεγουεϊ, Κριστίνα Κούτσοβα, Βικτόρια Κουζμόβα, Σάρα Σόριμπες Τόρμο και Βικτόρια Γκόλουμπιτς.

ABIERTO GNP SEGUROS SINGLES DRAW l OOP (-8h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρώτος τίτλος καριέρας για την 18χρονη Λέιλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα