Σπουδαία ανατροπή και τώρα… Νόλε! – VIDEO

19:21 3/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό Ρολάν Γκαρός αποκλείοντας τον Φάμπιο Φονίνι και τώρα τον περιμένει με…ανοικτές αγκάλες ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Για δεύτερη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο 22χρονος τενίστας, μπορεί να μην έχει καταφέρει να αποφύγει τις αρκετές απώλειες σετ, ωστόσο κερδίζει, και αυτό είναι το πιο σημαντικό στο τέλος της ημέρας!

Πόσο μάλλον όταν αγωνίστηκε κόντρα στον

κάτοχο του Μόντε Κάρλο, Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος προηγήθηκε με σετ αλλά υπέστη ανατροπή από τον αντίπαλό του με 3-6, 6-2, 6-2, 7-6(5).

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα βρεθεί στους “8” της διοργάνωσης και θα αναμετρηθεί ξανά, μετά τον περσινό τελικό του ATP Finals, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει κάνει, μέχρι στιγμής, ένα αψεγάδιαστο τουρνουά, χωρίς να έχει χάσει σετ!

Φοβερή αντίδραση έβγαλε ο Σάσα μετά την απώλεια του πρώτου σετ έβγαλε ο Ζβέρεφ που έχει συνηθίσει τους μεγάλους σε διάρκεια αγώνες στο Ρολάν Γκαρός καταφέρνοντας τις περισσότερες φορές να βγαίνει νικητής.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ, έκανε τις καλύτερες του ενέργειες στη φετινή διοργάνωση κόντρα σε έναν Φονίνι που έχασε τον πολύ καλό ρυθμό με τον οποίο μπήκε στο ματς.

Παραλίγο να στείλει το ματς σε πέμπτο σετ ανεβάζοντας και πάλι την απόδοσή του στο τέταρτο σετ αλλά ο Ζβέρεφ ήταν πιο ψύχραιμος στο tie break που έκρινε τελικά το σετ και την έκβαση της αναμέτρησης.

Επόμενος στόχος, η υπέρβαση!

Για την πρώτη του συμμετοχή σε ημιτελικά Slam βάζει πλώρη πλέον ο Ζβέρεφ αλλά θα χρειαστεί να αποκλείσει το Νο1 του ταμπλό, Νόβακ Τζόκοβιτς που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

Παλιότερα, έχει νικήσει τον Νόλε στο χώμα αλλά σε επίπεδο Masters (Ρώμη 2017).

Θα μπορέσει να πράξει το ίδιο σε συνθήκη best of five;

Δευτέρα, 3/6: 4ος γύρος Γαλλικό Όπεν
Νishikori (Japan) beat Paire (France) 6-2 6-7(8) 6-2 6-7(8) 7-5
A. Zverev (Germany) beat Fognini (Italy) 4-6 6-2 6-2 7-6(5)
Djokovic (Serbia) beat Struff (Germany) 6-3 6-2 6-2
Thiem (Austria) beat Monfils (France) 6-4 6-4 6-2
Khachanov (Russia) beat Del Potro (Argentina) 7-5 6-3 3-6 6-3

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Σπουδαία ανατροπή και τώρα… Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα