Survivor διαρροή 3/6: Όσα θα δούμε απόψε (vids)

19:08 3/6/2019 - Πηγή: Sportime

Survivor διαρροή 3/6: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Πρόκειται για το επεισόδιο της Δευτέρας (3/6). Η ανάρτηση αφορά τα όσα θα δούμε το βράδυ στους δέκτες μας. Σας έχουμε προϊδεάσει για όλα.

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης και εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε ένα review. Όλα όσα θα δούμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ δηλαδή απόψε. Όχι τίποτε άλλο,

αλλά διαβάζουμε για spoilers σήμερα σε άλλα ελληνικά sites που δεν πετυχαίνουν ούτε τον λήγοντα και κάπως μας έρχεται.

Βλέπουν το ελληνικό τρέιλερ που κυκλοφορεί και κονιορδίζουν.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Δείτε κι εσείς το τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον ΣΚΑϊ για να έχετε εικόνα.



Survivor διαρροή 3/6

Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής, το μεσημέρι, θα δείξει σήμερα το τουρκικό κανάλι. Όσα είδαμε χθες από το τουρκικό κανάλι θα δούμε απόψε από το ελληνικό. Μια απλή και όμορφη τράμπα.

Μάθετε όλα τα νεότερα για τις στοιχηματικές, όπως η Interwetten, με ένα μόνο κλικ.

Δείτε και το τουρκικό τρέιλερ για να έχετε εικόνα. Μια συνολική εικόνα δηλαδή.



Πάμε παρακάτω. Απόψε θα δείτε το δεύτερο αγώνισμα των δύο ομάδων για την ασυλία. Αν δεν θέλετε να περιμένετε δείτε όλα τα videos του 2ου αγωνίσματος ασυλίας.

Υπάρχει φυσικά και το συμβούλιο του νησιού. Εκεί όπου ψηφίστηκαν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση, τους οποίους μπορείτε να μάθετε και να δείτε με ένα κλικ.

Από εκεί και πέρα τα σπουδαία έρχονται από την Τρίτη. Τα φρέσκα spoilers για πολλά ζητήματα. Εδώ θα είμαστε με όλα τα νεότερα για το Survivor.

Follow Sportime_media
Follow sportime.gr

The post Survivor διαρροή 3/6: Όσα θα δούμε απόψε (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα