Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό!

Παρελθόν θα αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς το novasports.gr αποκαλύπτει την οριστική αποχώρηση του μπακ από το Μάλι.

Αν και η πρόθεση του Κουλιμπαλί ήταν - και είναι - να παραμείνει στο Τριφύλλι και την επόμενη σεζόν, οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με τους Πράσινους σταμάτησαν αρκετά νωρίς. Και αυτό γιατί ο Νίκος Νταμπίζας απάντησε αρνητικά στην αντι - πρόταση που έκανε η πλευρά του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Ο Κουλιμπαλί
θεώρησε πως η αρχική πρόταση των Πράσινων (χωρίς κανένα μπόνους συμμετοχών) δεν ήταν αυτή που άξιζε με βάση την παρουσία του την τελευταία τριετία στο Τριφύλλι και την "πλάτη" που έβαλε στο σύλλογο σε δύσκολες στιγμές.

Όμως ο δεξιός οπισθοφύλακας επιθυμούσε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και γι΄αυτό το λόγο αντιπρότεινε στον Νίκο Νταμπίζα ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με την αρχική πρόταση, αλλά όχι τόσο υψηλές, καθώς ο έμπειρος μπακ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Όμως η απάντηση του Νίκου Νταμπίζα ήταν ...γρήγορη και αρνητική.

"Αυτό είναι το διαθέσιμο μπάτζετ και δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα σε σχέση με την αρχική μας πρόταση", είπε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού στην πλευρά του παίκτη και κάπου εκεί έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Μετά από αυτή την απάντηση, ο Κουλιμπαλί αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο - Παναθηναϊκός, αν και ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα και το Τριφύλλι. Ο μπακ από το Μάλι θεώρησε πως η άρνηση του Νταμπίζα να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων ήταν ουσιαστικά μήνυμα ...εξόδου και εκτιμά ότι ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων έδειξε με τον τρόπο του ότι δεν θέλει πραγματικά την παραμονή του στο κλαμπ.

Ο Κουλιμπαλί ελπίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θεωρεί πως κατά 98% θα αποχωρήσει από το σύλλογο και αυτό το διάστημα εξετάζει προτάσεις που έχει από αγγλικές, γαλλικές, γερμανικές, τούρκικες και κυπριακές ομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα