Πάρτι παραμονής με 4άρα για την Μπολόνια

Η Μπολόνια πέτυχε την ευρύτερη νίκη της στη σαιζόν, συντρίβοντας 4-1 την Πάρμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εξασφάλισε την παραμονή της στη SERIE A.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με "εκρηκτικό" ρυθμό την αναμέτρηση, αγγίζοντας τρεις φορές το γκολ στο πρώτο 10λεπτο. Στο 3' ο Ντέστρο, στο 4' ο Κρέιτσι και στο 9' ο Ορσολίνι, είδαν τον Σέπε να έχει εξαιρετική αντίδραση και να κρατάει το μηδέν. Η μοναδική ευκαιρία για την Πάρμα ήρθε στο 11' με
το απ' ευθείας σουτ του Ζερβίνιο να περνά έξω. Η Μπολόνια είχε την κατοχή, αλλά η Πάρμα έβρισκε τον τρόπο να κρατά τους αντιπάλους μακριά από την περιοχή της.

Στο δεύτερο μέρος όμως ήρθε η καταιγίδα. Ο φορμαρισμένος Ορσολίνι άνοιξε το σκορ στο 52' για να έρθει το αυτογκολ του Σέπε μετά το χτύπημα φάουλ του Πούλγκαρ. Η ανόητη ενέργεια του Άλβες να τραβήξει τη φανέλα του Ορσολίνι, ενώ ήδη είχε πάρει κίτρινη κάρτα, θα φέρει την κόκκινη για τον πολύπειρο Βραζιλιάνο. Το 3-0 θα γίνει με το πρώτο γκολ του Λιάνκο στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τον Ινγκλέζε που είχε περάσει ως αλλαγή να βρίσκει δίχτυα για το γκολ της τιμής στο 81'. 3 λεπτά αργότερα όμως θα έρθει ακόμη ένα αυτογκόλ για να ολοκληρώσει το θρίαμβο της Μπολόνια.

Η ομάδα του Μιχάιλοβιτς σκόραρε 4 φορές μετά τον Απρίλιο του 18 και πλέον βρίσκεται 5 βαθμούς πάνω από την Έμπολι που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Πάρμα που θέλει 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή της, υποδέχεται την Φιορεντίνα και πηγαίνει στην Ρώμη για να παίξει με την Ρόμα την τελευταία αγωνιστική

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Εμπαγέ, Λιάνκο, Ντανίλο(86' Κόρμπο), Κρέιτσι, Πούλγκαρ, Τζεμάιλι, Σοριάνο(74' Σβάνμπεργκ), Ορσολίνι, Παλάσιο, Ντέστρο(66' Σανταντέρ)
ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Γκατσόλα(60' Σιλιγκάρντι), Ιακοπόνι, Άλβες, Μπαστόνι, Ντι Μάρκο, Σπροκάτι(65' Σιεράλτα), Σκοτσαρέλα, Ριγκόνι, Ζερβίνιο, Τσεράβολο(60' Ινγκλέζε)
Keywords
Τυχαία Θέματα