Σινσινάτι: Ο Τζόκοβιτς στον τελικό με Αλκαράθ (vids)

O Αλεξάντερ Ζβέρεφ έβαλε όσο πιο δύσκολα προβλήματα μπορούσε στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ωστόσο ο Σέρβος κατάφερε να τα ξεπεράσει και να πάρει τη νίκη με 7-6(5), 7-5 σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες και παράλληλα την πρόκριση στον τελικό του Σινσινάτι για 9η φορά στην καριέρα του. 

Like he never left @DjokerNole returns to the #CincyTennis final, defeating Alexander Zverev 7-6 7-5 for his record 57th Masters final! pic.twitter.com/j92Punzo8y

Tennis TV (@TennisTV) August 20, 2023

Παράλληλα ο Νο2 του κόσμου θα παίξει σε τελικό ATP Masters 1000 για 57η φορά με στόχο να κατακτήσει τον 39ο τίτλο στην καριέρα του. 

Ο Τζόκοβιτς τελείωσε τον ημιτελικό με 80% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (41/51), ίδιο ποσοστό με τον Ζβέρεφ, έχοντας όμως καλύτερο στο δεύτερο (55%) σε αντίθεση με τον Γερμανό (40%). 

So good @DjokerNole turning the screws at #CincyTennis pic.twitter.com/L8Ai0W6ppx

Tennis TV (@TennisTV) August 20, 2023

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Τζόκοβιτς να σβήνει τριπλό break-point (0/40) με το “καλησπέρα” κάνοντας το 1-0, ενώ στη συνέχεια ο Ζβέρεφ ήταν αυτός που έσβησε 3 set-points στο 10ο game με τον Τζόκοβιτς να πιέζει, αλλά τον Γερμανό να ισοφαρίζει σε 5-5. 

Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Τζόκοβιτς διατήρησε το γρήγορο mini-break (2/1) και χωρίς να απειληθεί έφτασε στο 7/5 και στο 1-0. 

Το 2ο σκέλος του ημιτελικού ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Σέρβο, ο οποίος με break και hold προηγήθηκε με 2-0. Στο 10ο game μάλιστα πήρε τις μπάλες στα χέρια για να σφραγίσει την πρόκριση, όμως ο Ζβέρεφ βρήκε break, μετά από συνεχόμενα αβίαστα λάθη του Τζόκοβιτς, ισοφαρίζοντας σε 5-5. 

Ωστόσο, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί καθώς ο Τζόκοβιτς το πήρε άμεσα πίσω (6-5) σερβίροντας για την πρόκριση για 2η φορά φτάνοντας στη νίκη, αλλά και στον τελικό του τουρνουά μετά από 3 χρόνια. 

Εκεί θα βρει το βράδυ της Κυριακής (όχι πριν τις 23:30 GR) τον Κάρλος Αλκαράθ στην επανάληψη του τελικού στο Wimbledon με τον Σέρβο να θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα κόντρα στον 20χρονο Ισπανό. 

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Ο Τζόκοβιτς στον τελικό με Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σινσινάτι, Τζόκοβιτς, Αλκαράθ,sinsinati, tzokovits, alkarath