Σινσινάτι: Ανατροπή και έφυγε για τελικό η Μούχοβα

Σε ακόμη έναν ημιτελικό η Καρολίνα Μούχοβα απέκλεισε την Αρίνα Σαμπαλένκα και με ανατροπή πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Cincinnati Masters.

Η Καρολίνα Μούχοβα επικράτησε της Λευκορωσίδας Νο2 τενίστριας στον κόσμο με 6(4)-7, 6-3, 6-2 και συμπλήρωσε το ζευγάρι του τελικού. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Κόκο Γκοφ, η οποία νωρίτερα πήρε τη νίκη κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς με ένα break πήρε τρία games προβάδισμα απέναντι

στην Μούχοβα. Βέβαια, η Τσέχα τενίστρια με σερί τριών games έφερε το set στα ίσα, πιέζοντας την Λευκορωσίδα αθλήτρια.

Η Νο2 τενίστρια στον κόσμο κατάφερε ξανά να σπάσει το service της αντιπάλου της, ωστόσο δέχθηκε break back από την Μούχοβα. Αμφότερες διατήρησαν το service τους και το πρώτο set οδηγήθηκε στο tie-break.

Αν και η Τσέχα ξεκίνησε με mini-break (3-1), η Λευκορωσίδα αθλήτρια απάντησε και με δύο mini-breaks βρέθηκε μπροστά στο σκορ (4-3). Τα δύο mini-breaks ακολούθησαν άλλα δύο με την Σαμπαλένκα να κατακτά το set με 7-4.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα άλλαξαν στο 100%! H Τσέχα αθλήτρια έβαλε δύσκολα στην Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία δεν κατάφερε να βρει λύσεις στα προβλήματα που της δημιούργησε η αντίπαλος της.

Ένα break στο δεύτερο set και δύο breaks στο τρίτο set ήταν αρκετά για την Νο17 τενίστρια στον κόσμο για να κάνει το 6-3 και το 6-2 αντίστοιχα και να νικήσει το ματς.

The post Σινσινάτι: Ανατροπή και έφυγε για τελικό η Μούχοβα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σινσινάτι, Ανατροπή, Μούχοβα,sinsinati, anatropi, mouchova