Σινσινάτι: Επιστροφή με πρόκριση για Τζόκοβιτς – Εγκατέλειψε ο Φοκίνα (vid)

Η επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Σινσινάτι συνοδεύτηκε με μια άκοπη πρόκριση για τον Σέρβο με τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα να εγκαταλείπει την αναμέτρηση κατά τη διάρκεια του 1ου game στο 2ο set κι ενώ το 1ο set το είχε κατακτήσει ο Τζόκοβιτς (6-4), λόγω τραυματισμού στη μέση. 

Get better soon, Foki @DjokerNole goes through after Alejandro

Davidovich Fokina retires due to injury, 6-4 RET #CincyTennis pic.twitter.com/G0xMiSiQQR

Tennis TV (@TennisTV) August 17, 2023

Ο Ισπανός πήρε ιατρικό τάιμ-άουτ off court μετά το τέλος του 7ου game με τον Τζόκοβιτς να προηγείται με 4-3 επιστρέφοντας μετά από 7,5 λεπτά δείχνοντας να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. 

Αυτό φάνηκε πιο καθαρά στο service-game που έκανε με τις κινήσεις του να είναι περιορισμένες, καθώς δεν μπορούσε καν να σερβίρει, με τον Τζόκοβιτς να φτάνει σε break (5-3), το οποίο ωστόσο δεν εξαργύρωσε με τον Φοκίνα να παίρνει πίσω το χαμένο του service μειώνοντας σε 5-4. 

Όμως με τα προβλήματα στη μέση να συνεχίζονται και τον Ισπανό να μην μπορεί να σερβίρει ο Τζόκοβιτς βρήκε νέο break κατακτώντας το set με 6-4 και τον Φοκίνα να εγκαταλείπει δίνοντας την πρόκριση στον Σέρβο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Γκαέλ Μονφίς κόντρα στον οποίον έχει ρεκόρ 18-0…

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Επιστροφή με πρόκριση για Τζόκοβιτς – Εγκατέλειψε ο Φοκίνα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σινσινάτι, Επιστροφή, Τζόκοβιτς – Εγκατέλειψε, Φοκίνα,sinsinati, epistrofi, tzokovits – egkateleipse, fokina