Σινσινάτι: Τεράστιος Μονφίς πέταξε έξω και τον ντε Μινόρ! (vids)

Ο Γκαέλ Μονφίς συνεχίζει στο Σινσινάτι με τον 36χρονο Γάλλο, μετά από τον Κάμερον Νόρι, να αποκλείει και τον φιναλίστ σε Λος Κάμπος και Τορόντο, Άλεξ ντε Μινόρ επικρατώντας με 7-5, 6-4 σε 2 ώρες. 

No stopping him @gael_monfils continues on top form to take out Toronto finalist De Minaur 7-5 6-4 for his second consecutive Top 20 win!#CincyTennis pic.twitter.com/L3e5d0KHTG

Tennis TV (@TennisTV) August 16, 2023

Ο Γάλλος χρειάστηκε 2 break (ένα σε κάθε set) για να φτάσει στον 3ο γύρο, με το πρώτο να έρχεται στο κρίσιμο 11ο game του 1ου set, παίρνοντας προβάδισμα με 6-5, για να το κλείσει αμέσως μετά με 7-5 κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος ο Μονφίς πίεσε ακόμα περισσότερο το service του Αυστραλού, ο οποίος αρχικά κατάφερε να φτάσει σ’ ένα μεγάλο hold (2-1) σβήνοντας 4 break-points του Μονφίς, όμως ό,τι δεν κατάφερε ο Γάλλος σ’ εκείνο το σημείο το έκανε στο 5ο game φτάνοντας σε break (3-2). 

Gael being Gael @Gael_Monfils #CincyTennis pic.twitter.com/JmFc73s0Yx

Tennis TV (@TennisTV) August 16, 2023

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Μονφίς κινδύνεψε μόλις μια φορά από τη θέση του service (4-3) όπου χρειάστηκε να σβήσει break-point, σφραγίζοντας τη νίκη λίγο αργότερα και μετά από 3 match-points παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” εκεί όπου θα παίξει είτε με τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, είτε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Τεράστιος Μονφίς πέταξε έξω και τον ντε Μινόρ! (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σινσινάτι, Τεράστιος Μονφίς, Μινόρ,sinsinati, terastios monfis, minor