Σινσινάτι: Ο Λάγιοβιτς σταμάτησε τον Σίνερ (vid)

Ο Ντούσαν Λάγιοβιτς έβαλε “φρένο” στον Γιάνικ Σίνερ, επικρατώντας με 6-4, 7-6(4) με τον Ιταλό να μένει εκτός συνέχειας Σινσινάτι λίγες ημέρες μετά από τον πρώτο του ATP Masters 1000 τίτλο στο Τορόντο την περασμένη Κυριακή. 

Dusan does it! @Dutzee defeats Jannik Sinner 6-4 7-6 at #CincyTennis for his FOURTH consecutive Top-10 win! pic.twitter.com/7iw7Q09br3

Tennis

TV (@TennisTV) August 16, 2023

Ο Σίνερ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από τις 5 ευκαιρίες για break με τον Λάγιοβιτς να σβήνει και τις 5, ενώ ο Σέρβος και Νο66 του κόσμου πήρε μια μεγάλη νίκη σπάζοντας μια φορά το service του αντίπαλου του. 

Το μοναδικό break ήρθε στο 7ο game του 1ου set με τον Λάγιοβιτς να παίρνει προβάδισμα με 4-3 και με εύκολο hold στη συνέχεια να κάνει το 5-3. Από εκεί και πέρα οι δύο τενίστες είχαν από ένα hold με τον Σέρβο να κλείνει το set κάνοντας το 1-0.

Το 2ο set ξεκίνησε με τον Σινερ να πιέζει το service του Λάγιοβιτς, ο οποίος έκανε το hold του αγώνα σβήνοντας και τα 5 break-points του Σίνερ ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Σέρβος ήταν πιο ψύχραιμος και με 3 mini-break, έναντι 2 του Σινερ έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα βρει τον Τέιλορ Φριτς που με τη σειρά του κέρδισε τον Λορέντζο Σονέγκο με 6-4, 7-6(1). 

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Ο Λάγιοβιτς σταμάτησε τον Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα