Σινσινάτι: Εκτός συνέχειας και ο Ρουντ!

Μετά από τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Γιάνικ Σίνερ, σειρά για να…αναχωρήσει νωρίς από το Σινσινάτι είχε και ο Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του, από τον Αυστραλό και Νο70 του κόσμου, Μαξ Πουρσέλ με 6-4, 3-6, 6-4 σε ένα παιχνίδι που κράτησε 2 ώρες. 

Αναμφίβολα σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν τα 3 χαμένα break-points του Νορβηγού στο 9ο game του 3ου set με τον Πουρσέλ να κάνει το hold

της αναμέτρησης (5-4), αλλά και το break του Αυστραλού που ακολούθησε και τον έφτασε στους “16” του Σινσινάτι

Θυμίζουμε ότι ο Πουρσέλ στο Τορόντο είχε αποκλείσει τον Φελίξ Οζέρ Αλιασί, ενώ στη συνέχεια έκανε δύσκολη τη ζωή του Άντι Μάρεϊ λυγίζοντας στα 3 sets. 

Ο Πουρσέλ τελείωσε το ματς με 12 άσους (όσους και ο Ρουντ), ενώ έσβησε 6/7 break-points του Νορβηγού, την ώρα που ο ίδιος εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 3 ευκαιρίες για break, γεγονός που αποτέλεσε και τη διαφορά μεταξύ των δύο αντιπάλων. 

Το ένα από τα συνολικά δύο breaks για τον Αυστραλό ήρθε στο 7ο game του 1ου set όπου και πήρε το προβάδισμα με 4-3 ενώ στη συνέχεια έκανε το 5-3 για να κλείσει στο service του το set με 6-4. 

Ο Ρουντ απάντησε με τον ίδιο τρόπο βρίσκοντας break στο 8ο game (5-3), φτάνοντας στο 1-1 αμέσως μετά (6-3) οδηγώντας το παιχνίδι στο decider set

Εκεί με το τεράστιο hold και το break αμέσως μετά, ο Πουρσέλ έφτασε στη μεγάλη νίκη και πρόκριση στον 3ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Φράνσις Τιάφο και Σταν Βαβρίνκα. 

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Εκτός συνέχειας και ο Ρουντ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα