Σημαντικό να είμαι υγιής – VIDEO

Πράσινο φως απ’όλους χρειάστηκε ο Φέντερερ για να προσθέσει το Γαλλικό Όπεν στο φετινό του καλεντάρι

Έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ανάγκασε να αποσυρθεί πριν τον προημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Ρώμη, ο Ρότζερ Φέντερερ είναι υγιής και νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει την περιοδεία του στο Γαλλικό Όπεν.

Λίγο πριν κλείσει τα 38 του χρόνια, ο Ελβετός επιστρέφει στο Παριζιάνικο Grand Slam, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή

στο χωμάτινο τουρνουά και εξήγησε πόσο σημαντικό είναι σε αυτή τη φάση της καριέρας του, η υγεία του.

“Το να είμαι υγιής, είναι κλειδί σε αυτή τη φάση της καριέρας μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κατάσταση που βρίσκεται το σώμα μου. Ήθελα να είμαι 100% βέβαιος ότι θα μπορέσω να παίξω φέτος στο Roland Garros. Το σώμα μου ήταν έτοιμο γι’αυτό. Το μόνο που αναρωτιόμασταν ήταν αν το Γαλλικό Όπεν χωράει στον αγωνιστικό μου προγραμματισμό. Αν η οικογένεια ήταν εντάξει με αυτό, αν οι προπονητές συμφωνούσαν; Όλα. Πάντως, από το σώμα μου είχα το πράσινο φως. Πάντα έχω το πράσινο φως από το σώμα μου κι αυτό είναι πολυτέλεια σε αυτή την ηλικία” είπε ο Φέντερερ.

Ο κορυφαίος όλων των εποχών και πρωταθλητής στο Παρίσι το 2009, θα αντιμετωπίσει τη Κυριακή τον Λουίτζι Σονέγκο, στην πρεμιέρα του Γαλλικού Όπεν.

“I’m very happy to be back. When you miss something in life, you’re happy to be back…”@rogerfederer meets the press in Paris for the first time at #RG19… pic.twitter.com/nz39OFR0sr

Roland-Garros (@rolandgarros) May 24, 2019

A lot of things have changed since @rogerfederer was last at Roland-Garros…#RG19 pic.twitter.com/dJlpa5ETq1

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 24, 2019

The post Σημαντικό να είμαι υγιής – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα