Ναδάλ: “Ακριβώς ίδιες οι συνθήκες στο Chatrier!” – VIDEO

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν εντόπισε καμία αλλαγή στις συνθήκες του ανακαινισμένου Philippe Chatrier, του γηπέδου στο οποίο έχει βιώσει ανεπανάληπτη επιτυχία από το 2005 και μετά!

Δεν αποκαλείται τυχαία το “σπίτι” του Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 32χρονος θρυλικός Ισπανός έχει ζήσει τις μεγαλύτερες και τις περισσότερες στιγμές ανεπανάληπτης επιτυχίας του στο Γαλλικό Όπεν και το κεντρικό του κορτ, του Philippe Chatrier, έχοντας κερδίσει τον αριθμό-ρεκόρ των έντεκα Ρολάν Γκαρός!

Το ανανεωμένο Philippe Chatrier είναι το talking point της φετινής διοργάνωσης με τους περισσότερους τενίστες

να έχουν εντοπίσει αλλαγές και όχι μόνο αισθητικής φύσης αλλά και στο πώς “αντιδρά” το κορτ στα χτυπήματά τους, όχι όμως ο “ιδιοκτήτης” του γηπέδου, Ράφα Ναδάλ!

“Έχω κάνει προπονήσεις στο νέο Philippe Chatrier και δεν έχω εντοπίσει την παραμικρή διαφορά. Παίζω με τον ίδιο τρόπο και αισθάνομαι ότι δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή πέραν των αισθητικών αλλαγών στις εξέδρες. Εννοείται ότι αισθάνομαι άνετα εδώ!” ανέφερε ο πολυνίκης της διοργάνωσης.

“Κοιτάω, εννοείται, την κλήρωση της διοργάνωσης. Και όχι μόνο για να δω το δικό μου πιθανό πρόγραμμα αλλά γενικότερα για να έχω ιδέα ποιος παίζει με ποιον! Πλέον, είναι πολύ πιθανό να παίζω και με έναν τενίστα που προπονείται στην ακαδημία, κάτι ξεχωριστό για μένα!” ανέφερε ο Ράφα που είχε, κατά γενική ομολογία, μία πολύ καλή κλήρωση για να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά.

“Όλα κύλησαν τέλεια μετά τη Ρώμη. Πήγα στο σπίτι μου, ξεκουράστηκα, είδα τους δικούς μου και έπαιξα γκολφ. Μετά ήρθα στο Παρίσι και οι προπονήσεις έχουν πάει καλά. Είμαι έτοιμος για το ξεκίνημα” κατέληξε ο “ταυρομάχος” που θα αγωνιστεί με τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ναδάλ: “Ακριβώς ίδιες οι συνθήκες στο Chatrier!” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα