Ξανά τελικός για το “παιδί-θαύμα”!

Ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ προκρίθηκε στον δεύτερο τελικό καριέρας του ξανά σε χωμάτινη επιφάνεια, στη Λιόν της Γαλλίας αυτή τη φορά!

Μπορεί να μην έχει κλείσει καν ακόμα τα 19 του χρόνια, ωστόσο, ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ είναι πανέτοιμος για τον δεύτερο τελικό καριέρας του στον οποίο θα διεκδικήσει το παρθενικό του ATP τρόπαιο!

Το “παιδί-θαύμα” του παγκόσμιου τένις με την αλματώδη ανάπτυξη εντός του 2019 θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος σε τελικό

ATP μετά την ήττα του στον τελικό του Ρίο κόντρα στον Λάσλο Τζέρε!

Ο Καναδός τενίστας κέρδισε με φοβερή ανατροπή τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι, 2-6, 7-6(3), 6-4 και περιμένει στον τελικό του Σαββάτου στη Λιόν τον Μπενουά Περ που, μετά τον τίτλο του στο Μαρακές, κάνει ξανά “παπάδες” σε χωμάτινη διοργάνωση!

Σημείο κλειδί στη νίκη του Αλιασίμ τα τρία break point που έσωσε στο 4-4 του δεύτερου σετ (0-40) με τον Μπασιλασβίλι να προηγείται ήδη με 1-0 σετ αλλά να χάνει τις ευκαιρίες που θα του έδιναν τη δυνατότητα να σερβίρει για το ματς.

Από την άλλη, ο Μπενουά Περ, μπορεί να μην έκανε αισθητή την παρουσία του στα χωμάτινα Masters, ήταν όμως εξαιρετικός στις διοργανώσεις της σειράς 250 στο χώμα με τον τίτλο στο Μαρακές και τον τελικό στη Λιόν να το αποδεικνύουν.

Ο ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο, Γάλλος τενίστας, κέρδισε με εντυπωσιακή άνεση τον Τέιλορ Φριτζ, 6-4, 6-2, ξεσηκώνοντας με τις εμπνεύσεις του τους συμπατριώτες του και ο τελικός κόντρα στον Αλιασίμ αναμένεται απολαυστικά ενδιαφέρων!

Παρασκευή, 24/5: Ημιτελικοί Lyon Open
Auger-Aliassime (Canada) beat Basilashvili (Georgia) 2-6 7-6(3) 6-4
Paire (France) beat Fritz (USA) 6-4 6-2

LYON ATP SINGLES DRAW | OOP(-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ξανά τελικός για το “παιδί-θαύμα”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα