Σ.Γουίλιαμς: Λαμπρή καριέρα και σαν τηλεοπτική αναλύτρια;

15:50 4/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Η Σερίνα Γουίλιαμς θα μπορούσε εύκολα να ακολουθήσει καριέρα αναλύτριας αν επιθυμήσει αυτή την κατεύθυνση στην επαγγελματική της καριέρα, μετά την απόσυρσή της από το επαγγελματικό τένις.

Η κάτοχος 23ων Grand Slam τίτλων θα μπορούσε να εξασφαλίσει έναν πολύ καλό μισθό στο ESPN το οποίο καλύπτει τα τρία από τα τέσσερα Grand Slam της χρονιάς, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς.

Όπως άλλωστε παραδέχθηκε και η ίδια, δεν μπορεί να σκεφτεί

τον εαυτό της μακριά από τα γήπεδα.

“Το τένις έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα ασχοληθώ με το τένις. Δεν ξέρω ακόμα ποια θα είναι αυτή η ασχολία” είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία της από τη Νέα Υόρκη.

Ο δύο φορές Grand Slam πρωταθλητής στα διπλά και αναλυτής του ESPN, Λουκ Γένσεν, θα ήθελε πολύ να δει τη Σερίνα Γουίλιαμς μπροστά από τις κάμερες και με ένα μικρόφωνο, να τοποθετείται για αγώνες εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της στο άθλημα.

“Θα θέλαμε πολύ να έχουμε τη Σερίνα αλλά και τη Βίνους στο μπουθ. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις ή οτιδήποτε αλλά αν κοιτάξετε τον Τζον ΜακΕνρο ή την Κρις Έβερτ που είναι θρύλοι του αθλήματος, δυναμώνουν το όνομά τους (brand), μένοντας κοντά στο άθλημα”

Εκπρόσωπος του ESPN, μίλησε για μια πιθανή συνεργασία με τη Σερίνα ή τη Βίνους.

“Αν κάποια από τις αδερφές θα ήθελε να εξερευνήσει αυτόν τον κόσμο μετά την απόσυρσή τους από τα courts, φυσικά και θα χαιρόμασταν πολύ να μιλήσουμε μαζί τους και να δούμε ενδεχόμενο συνεργασίας” είπε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο η Σερίνα να βγει στο γυαλί, μίλησε και ο Νιλ Πίλσον, πρόεδρος της Pilson Communications και πρώην πρόεδρος του CBS Sports.

“Μπορεί να φέρει μια μοναδική σύγχρονη προσέγγιση στο παιχνίδι που λείπει αυτή τη στιγμή. Οι δύο ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε είναι, έχει ενδιαφέρον προς αυτή την κατεύθυνση κι αν είναι έτοιμη να είναι επικριτική και αναλυτική ως προς το παιχνίδι των πρώην συναδέλφων της;”

The post Σ.Γουίλιαμς: Λαμπρή καριέρα και σαν τηλεοπτική αναλύτρια; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα