Κύργιος – Μεντβέντεφ: Θα… αναστενάξει το Arthur Ashe

14:03 4/9/2022 - Πηγή: Tennis24

Θα μπορούσε, άνετα, να είναι και ο τελικός του φετινού US Open.

Δυο από τους πιο “καυτούς” τενίστες της χρονιάς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Νικ Κύργιος, θα τεθούν αντιμέτωποι τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/9) στις 02:00GR, με φόντο την είσοδο στα προημιτελικά του θεσμού.

Μεντβέντεφ εναντίον Κύργιου, είναι το μεγάλο ματς της ημέρας στη Νέα Υόρκη και άπαντες κινούνται στον αστερισμό του, παρά το γεγονός, ότι είναι, απλά, ένα από τα οκτώ ματς της φάσης

των “16” στο ανδρικό ταμπλό.

Οι περισσότεροι, δεν το βλέπουν έτσι. Άλλωστε, όποιος από τους δυο βγει νικητής από τη μονομαχία, θα είναι και το μεγάλο φαβορί στο πάνω μέρος του ταμπλό, για να μπει τελικό.

Μόλις πριν 25 ημέρες, πήραμε μια γεύση από το τι μπορούν να δημιουργήσουν στο court, όταν βρίσκονται αντίπαλοι. Μεντβέντεφ και Κύργιος τέθηκαν αντιμέτωποι στον 2ο γύρο του Montreal Masters, με τον Ελληνοαυστραλό να βγαίνει νικητής.

Πλέον, ο 27χρονος Ρώσος ψάχνει τη σπουδαία ρεβάνς, που θα τον κρατήσει σε τροχιά υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στο Αμερικανικό Όπεν, ενώ θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του επί του Κύργιου, στις φετινές Major συναντήσεις τους.

Τον Ιανουάριο, είχαν κοντραριστεί και στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Το ντέρμπι είχε κριθεί στα τέσσερα sets, υπέρ του Νο1 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Συνολικά, πάντως, οι δυο τενίστες έχουν παίξει ως αντίπαλοι σε τέσσερις αγώνες, με τον Κύργιο να έχει το πάνω χέρι, μετρώντας τρεις νίκες. Οι δυο εξ’ αυτών, έχουν έρθει σε hard courts τουρνουά (Ουάσιγκτον 2019, Μόντρεαλ 2022).

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-7h)

The post Κύργιος – Μεντβέντεφ: Θα… αναστενάξει το Arthur Ashe appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα