Σφράγισε τον “οικογενειακό εμφύλιο” ο Σταν – VIDEO

Μεγάλο ντέρμπι στον 3ο γύρο του BNP Paribas Open ανάμεσα σε δύο εξαιρετικούς φίλους και μοναδικούς τενίστες

Έστω και με μεγάλη δυσκολία, ο Στάνισλας Βαβρίνκα κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και να πάρει την πρόκριση επί του μαχητικού Μάρτον Φούτσοβιτς για τον 3ο γύρο του πρώτου Masters της σεζόν, εκεί όπου περίμενε ο Βασιλιάς, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Stan the Man, χρειάστηκε τρεισήμισι (!!) ώρες για να λυγίσει την αξιόμαχη αντίσταση του 27χρονου Ούγγρου, μετά από φοβερή βραδινή μάχη με τελικό σκορ

6-4, 6-7(4), 7-5!!

Χαρακτηριστικό της αμφίρροπης και συναρπαστικής εξέλιξης του ματς, το γεγονός ότι παίχτηκαν 48 break points και σημειώθηκαν 10 breaks, έξι για τον Βαβρίνκα και τέσσερα για τον Φούτσοβιτς.

Ο Ελβετός έσωσε τα 11 από τα 12 break points του αντιπάλου του στο καθοριστικό σετ, τέσσερα εκ των οποίων στο 6-5 κι ενώ προσπαθούσε να σερβίρει για να πάρει το ματς.

Τελικά τα κατάφερε, εκμεταλλευόμενος το χρυσό break στο 11ο game (6-5) και το 5ο του match point στον αγώνα, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό που φάνηκε να διασκεδάζει πολύ την αναμέτρηση.

Φέντερερ και Βαβρίνκα θα αναμετρηθούν για 25η φορά στην καριέρα τους, με τον μαέστρο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα 21-3 απέναντι στον καλό του φίλο.

Μια από αυτές τις νίκες, ο Φέντερερ την πέτυχε στον τελικό του Indian Wells το 2017 με 6-4, 7-5. Η τελευταία από τις τρεις νίκες του Βαβρίνκα ήταν πριν 4 χρόνια, στα προημιτελικά του Roland Garros.

Από την υπόλοιπη δράση του Σαββάτου, ξεχώρισαν οι νίκες των Ντένις Σαποβάλοφ και Ούμπερτ Χουρκάτς.

Ο 19χρονος Καναδός, Νο24 του ταμπλό, έπιασε σπουδαία απόδοση στη νίκη με 6-3, 6-4 επί του Στιβ Τζόνσον και θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στον ντεφορμέ, Μάριν Τσίλιτς που με τη σειρά του κέρδισε 6-3, 6-4 τον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Μεγάλη μάχη έγινε ανάμεσα στον Ούμπερτ Χουρκάτς και τον 28-Λούκας Πουίγ, με τον 22χρονο Πολωνό να επικρατεί 6-2, 3-6, 6-4 μετά από δύο ώρες αμφίρροπης αναμέτρησης.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Σφράγισε τον “οικογενειακό εμφύλιο” ο Σταν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα