Την "έσωσε" ο Μιραλάς (video)

Φιορεντίνα και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Αρτέμιο Φράνκι για την 27η αγωνιστική της Serie A, σε ένα ματς με δύο πρόσωπα. Η φιλοξενούμενη ομάδα της Ρώμης ξεκίνησε ιδανικά το ματς, πιέχοντας στους ελεύθερους χώρους που βρήκε. Ο Τσίρο Ιμόμπιλε απείλησε αρχικά με δοκάρι στο 20ο λεπτό, για να σκοράρει τρία λεπτά αργότερα με πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής. Η Φιορεντίνα του Στέφανο Πιόλι υπέστη καθίζηση, μετά και την αναγκαστική αλλαγή του Κιέζα στο 36' και δέχτηκε αρκετές τελικές προσπάθειες με σημαντικότερες εκείνες των Μιλίνκοβιτς
- Σάβιτς (30΄), Κορέα (39') και Ιμόμπιλε (44'). Οι σπουδαίες επεμβάσεις του πορτιέρε των βιόλα Τερατσιάνο κράτησε το σκορ χαμηλά.

Στην ανάπαυλα ο Πιόλι αντικατέστησε τον Φερνάντες με τον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είχε ένα άκρως ποιοτικό 15λεπτο, που άλλαξε την εικόνα του ματς. Με συνεχεις προσπάθειες από τα δεξιά και φυσικά την ασίστ για το γκολ του Μουριέλ στο 61', ο Βέλγος ήταν ο παίκτης κλειδί για την επιστροφή της Φιορεντίνα στο παιχνίδι.

Η Λάτσιο ανέκτησε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για το νικητήριο αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε. Έτσι η Φιορεντίνα έφτασε τις 13 ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα και τους 37 βαθμούς, την ώρα που η Λάτσιο έχει πλέον 42.
Keywords
Τυχαία Θέματα