Ζόρικη πρεμιέρα για Νισικόρι!

Ο Κέι Νισικόρι πέρασε τα πάνδεινα κόντρα στον Αντριάν Μαναρινό στην πρεμιέρα του στο φετινό Indian Wells αλλά “επιβίωσε” και συνεχίζει κανονικά την πορεία του στο πρώτο φετινό Masters!

Οι διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των τενιστών έχουν μικρύνει πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες και τα διαρκή “οριακά” ματς που βλέπουμε στο τουρ τις τελευταίες εβδομάδες το αποδεικνύουν.

Ο Κέι Νισικόρι χρειάστηκε να αποτρέψει τον Μαναρινό από να πάρει τη νίκη σερβίροντας για το ματς στο 6-5 του τρίτου σετ του μεταξύ

τους αγώνα στο Indian Wells για να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη με 6-4, 4-6, 7-6(4).

O 30χρονος Ιάπωνας έδωσε σίγουρα δικαιώματα στον αντίπαλό του με μια εν γένει μέτρια εμφάνιση και παραλίγο να το πληρώσει με τον έμπερο Γάλλο να προηγείται δις με break στο τρίτο σετ και να έχει μάλιστα τις μπάλες στο 6-5 για να “σκοτώσει” το ματς.

Όμως δεν το έκανε και κάνοντας δύο οδυνηρά διπλά λάθη στο εν λόγω game ουσιαστικά “αυτοκτόνησε” καθώς έδωσε την ψυχολογική ώθηση στον “σαμουράι” ώστε να κάνει ένα μεστό tie break που τον κράτησε εντός τουρνουά.

Από την αναμέτρηση Χουρκάτζ-Πούιγ θα προκύψει ο αντίπαλος του Κέι στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ισοπεδωτικός Έντμουντ!

Την πρώτη του νίκη στη σεζόν, σε επίπεδο ATP Tour πέτυχε μόλις ο Κάιλ Έντμουντ, ήταν αν μη τι άλλο, όμως, εντυπωσιακή!

Ο 25χρονος Βρετανός διέλυσε τον Νίκολας Τζάρι, που προερχόταν από τον θρίαμβο κόντρα στον Φράνσις Τιάφο, με 6-2, 6-0 κάνοντας “σεφτέ” φέτος στο τουρ με μια νίκη πολύ σημαντική κυρίως από ψυχολογική άποψη.

Συνεχίζει να προβληματίζει ο Γκοφάν

Αντίθετα, ένα κακό 2019 συνεχίζει ακόμα χειρότερα για τον Νταβίντ Γκοφάν που αποκλείστηκε για δεύτερη φορά φέτος από τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς και φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την πρεμιέρα του στην Καλιφόρνια.

Κυριακή, 10/3: 2ος γύρος Indian Wells

Krajinovic (Serbia) beat Goffin (Belgium) 6-3 6-3
Nishikori (Japan) beat Mannarino (France) 6-4 4-6 7-6(4)
Edmund (Great Britain) beat Jarry (Chile) 6-2 6-0
Rublev (Russia) beat Haase (Netherlands) 6-3 3-6 6-3
Medvedev (Russia) beat McDonald (USA) 7-5 6-0

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζόρικη πρεμιέρα για Νισικόρι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα