Σφιόντεκ: Το έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει (vids)

Την 36η συνεχόμενη νίκη της στο Tour πανηγύρισε το απόγευμα της Τρίτης (28/6), η κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ.

Η Πολωνή, έχασε μόλις τρία games στο ντεμπούτο της στο φετινό Wimbledon και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Major της Μεγάλης Βρετανίας, παίρνοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης, για 2η φορά στην καριέρα της.

Μόλις 75 λεπτά χρειάστηκε η 21χρονη,

για να κάμψει με 6-0, 6-3, την αντίσταση της 25χρονης Βρετανίδας και Νο252 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζάνα Φετ.

Την 30χρονη Ολλανδή και Νο138 τενίστρια του κόσμου, Λέσλι Πατινάμα Κέρκχοβ, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο η Σφιόντεκ, που έχει ξεπεράσει πλέον, τους τέσσερις μήνες χωρίς ήττα. Από τις 16 Φεβρουαρίου έχει να ηττηθεί στο Tour η Πολωνή.

Με το δεξί στο τουρνουά μπήκε και η Νο4 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα, που έχασε και αυτή μόλις τρία games στην πρεμιέρα της, από την προερχόμενη από τα προκριματικά, Λουίζα Τσίρικο.

Η Ισπανίδα, επικράτησε με 6-2, 6-1 και στον 2ο γύρο θα παίξει με μια εκ των Ιρίνα Μπάρα και Κλοέ Πακέ.

Σε αντίθεση με τη Μπελίντα Μπέντσιτς, το εισιτήριο για τον 2ο γύρο πήρε η φιναλίστ του πρόσφατου Roland Garros και Νο12 τενίστρια του κόσμου, Κόκο Γκοφ.

Η Αμερικανίδα ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και απέκλεισε την Έλενα Γκαμπριέλα Ρούσε (Νο54), με 2-6, 6-3, 7-5, μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά μεγάλης μάχης. Την επίσης Ρουμάνα, Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μπραμπόρα Κρεϊτσίκοβα, Μάρτα Κόστιουκ, Άιλα Τομλιάνοβιτς, Γέλενα Οσταπένκο και Αμάντα Ανισίμοβα, πέρασαν επίσης στις “64” καλύτερες του Λονδίνου.

Coco fights back strong @CocoGauff defeats Elena-Gabriela Ruse in three tough sets, 2-6, 6-3, 7-5#Wimbledon pic.twitter.com/2MmWYauLGK

Wimbledon (@Wimbledon) June 28, 2022

WIMBLEDON MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Σφιόντεκ: Το έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα