Σεληνιασμένη Σάκκαρη, διέλυσε την Τζιόρτζι – VIDEO

Μια Μαρία Σάκκαρη φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, έκανε ιδανικό ντεμπούτο στο Grand Slam της Νέας Υόρκης και απέκλεισε την Καμίλα Τζιόρτζι, χάνοντας μόλις… ένα γκέιμ!

Συνεχίζει, να βελτιώνεται η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια. Η Μαρία Σάκκαρη έκανε… πάρτι κόντρα στο Νο48 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση στον 2ο γύρο του US Open.

Η Μαρία χρειάστηκε μόλις 57 λεπτά

για να αφήσει εκτός την Ιταλίδα αντίπαλό της και με το εκκωφαντικό 6-1, 6-0, “έκλεισε” τη θέση της στις “64” καλύτερες του φετινού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει μια αθλήτρια προερχόμενη από τα προκριματικά.

Πιο συγκεκριμένα, την πολύπειρη Κινέζα, Σουάι Πενγκ, θα βρει στο δρόμο της η 24χρονη πρωταθλήτρια μας. Η πρώην Νο14 τενίστρια του κόσμου και νυν Νο167 κέρδισε με τη σειρά της, την Αμερικανίδα Βάρβαρα Λεπτσένκο με 6-2, 7-6(5).



Κάνοντας το τέλειο παιχνίδι, τόσο σερβίροντας, όσο και επιστρέφοντας μπάλες, η Μαρία δεν βρήκε αντίσταση από την Τζιόρτζι σε κανένα σημείο του αγώνα.

Μετά το 1-1 του πρώτου σετ, κέρδισε 11(!) συνεχόμενα γκέιμς και έδειξε πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση.

Εκμεταλλευόμενη την ψυχραιμία της στις δύσκολες στιγμές, έσωσε 4/4 μπρέικ πόιντς της αντιπάλου της και κράτησε 7/7 φορές το σερβίς της, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μια μεγάλη, σε έκταση νίκη.

Η ικανοποιητική αποτελεσματικότητά της στα μπρέικ πόιντς της (τελείωσε το ματς με 5/8), ήρθε για να… δέσει το γλυκό και να δώσει μια πολύ άνετη πρόκριση, απέναντι σε μια εξαιρετική τενίστρια, που σίγουρα δεν ενδείκνυται να την έχεις αντίπαλο σε 1ο γύρο τουρνουά. Πόσο μάλλον, σε ένα Grand Slam.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σεληνιασμένη Σάκκαρη, διέλυσε την ΤζιόρτζιVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα