Ντεμπούτο… και για Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ αναμένεται να κάνει κι αυτός το ντεμπούτο του σήμερα, όχι όμως στο Αμερικανικό Όπεν, αλλά στο Τσάλεντζερ τουρνουά του Ράφα Ναδάλ, στη Μαγιόρκα…

Ο Βρετανός τενίστας, επέλεξε να απουσιάσει από το US Open, καθώς δεν νιώθει 100% έτοιμος να αγωνιστεί σε best of-5 ματς, αντ’ αυτού, θα παίξει στο Rafa Nadal Open της Ισπανίας.

Τη Δευτέρα, θα ανοίξει τις υποχρεώσεις του στις 20:00GR, αντιμετωπίζοντας τον Ίμραν Σαμπίλ, που είναι unranked

και αγωνίζεται ως alternate στο κυρίως ταμπλό.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα συνολικά έπαθλα που έχει κερδίσει ο 17χρονος Γάλλος μέχρι στιγμής στην καριέρα του, είναι μόλις… 150$. Από δυο συμμετοχές του σε τουρνουά διπλών, μέσα στο 2019.

Ο Σαμπίλ προπονείται στην ακαδημία του Ναδάλ και γι’ αυτό οι διοργανωτές του θεσμού επέλεξαν να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει στο main draw. Η κλήρωση που είχε πάντως, ήταν η χειρότερη δυνατή, από πλευράς προοπτικών.

Αν σκεφτεί κανείς όμως, πως με τόσες λίγες εμπειρίες και τόσες λίγες παραστάσεις, θα κληθεί να παίξει απέναντι σε έναν πρώην Νο1 τενίστα του κόσμου και κάτοχο τριών Major, τότε μάλλον η κλήρωση ήταν… ιδανική.

Ο Μάρεϊ από την πλευρά του, κυνηγά την πρώτη του νίκη στο Tour μετά τον Ιανουάριο και θέλει να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του αυτή την εβδομάδα, ώστε μέχρι τέλους της σεζόν, να μπορέσει να βρεθεί σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ντεμπούτο… και για Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα