Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Τσόρι…

21:36 26/8/2019 - Πηγή: To10.gr

Είναι ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του Ολυμπιακού την τελευταία 10ετία. Ενας παίκτης που με όσα έκανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να αγαπηθεί και να κερδίσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των οπαδών των Πειραιωτών. Ενώ παράλληλα στη διάρκεια της παρουσίας του στο Μεγάλο Λιμάνι δέχθηκε με τους Ερυθρόλευκους, θέτοντας ως στόχο την επιστροφή του μετά το τέλος της καριέρας του. Τώρα που ο Τσόρι Ντομίνγκες -περί ου ο λόγος- δεν είναι πια ποδοσφαιριστής, αναμένεται να έχει την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί

να κάνει και εκτός γηπέδων.

Από την ημέρα της ανακοίνωσης της απόσυρσής του από την ενεργό δράση, to10.gr είχε αναφερθεί στη σχεδόν βέβαιη επιστροφή του στον Πειραιά. Η παρουσία του Αργεντινού στο ταξίδι των Πειραιωτών στο Κράσνονταρ προκάλεσε νέα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του. Και κυρίως με το τι μπορεί να αναλάβει στον Ολυμπιακό. Αλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι εδώ και καιρό έχει άμεσες επαφές με τους Ερυθρόλευκους κα συζητάει για το μέλλον του. Και το τι μπορεί να κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός και ο Τσόρι συζητούν για ενσωμάτωση του Αργεντινού στο τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, υπό την ομπρέλα του επικεφαλής του σκάουτινγκ Φρανσουά Μοντέστο. Για την ακρίβεια, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως ο Ντομίνγκες έχει συμφωνήσει να αναλάβει σημαντικό κομμάτι του σκάουτινγκ σε Ισπανία και Λατινική Αμερική (κυρίως Αργεντινή), έχοντας ως βάση τη Μαδρίτη, όπου και μένει μόνιμα εδώ και δύο χρόνια.

Λέγεται πως αυτή η συμφωνία δεν έχει κλειδώσει ακόμη με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο εφόσον οριστικοποιηθεί ότι αυτή θα είναι η φόρμουλα συνεργασίας τους, οι υπογραφές φαντάζουν τυπική διαδικασία. Αλλωστε ήδη ο Τσόρι δείχνει ότι θέλει να εμπλακεί ενεργά στους Ερυθρόλευκους. Και θα πρέπει να τη δουλειά του να δείξει εάν μπορεί να είναι παραγωγικός και να προσφέρει έργο.

Σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Ντομίνγκες έχει ήδη δώσει στην ΠΑΕ μια πρώτη λίστα με ποδοσφαιριστές που ο ίδιος έχει ξεχωρίσει. Κυρίως συμπατριώτες του που αγωνίζονται, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αργεντινή. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει κάποια από αυτές τις περιπτώσεις ή προορίζονται για… μελλοντική χρήση.

Keywords
Τυχαία Θέματα