Σε κακή κατάσταση ο πατέρας Γουίλιαμς

Μιλάμε για τον 76χρονο πατέρα των Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς του οποίου η υγεία πάει από το κακό στο χειρότερα ενώ έχει και νομικά μπλεξίματα με τη δεύτερη σύζυγό του.

Γνωστή φιγούρα εδώ και πολλά χρόνια στα courts, ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς ήταν, μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, σταθερά παρών στις μεγάλες στιγμές των δύο πρωταθλητριών που “ανέθρεψε”, της Σερίνα και της Βίνους Γουίλιαμς.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αισθητή η απουσία του από οποιοδήποτε ματς έχουν δώσει οι κόρες του και η εξήγηση είναι απλή: η υγεία του είναι σε πολύ

κακή κατάσταση.

Στα 76 του πια, έχει υποστεί δύο εγκεφαλικά επεισόδια, μετά βίας μπορεί να μιλήσει και όχι μόνο αυτό καθώς έχει μπλέξει σε δικαστική διαμάχη με τη δεύτερη σύζυγό του και κατά πολύ νεότερή του (έχει ακριβώς τα μισά του χρόνια, 38 ετών), Λακίσα την οποία και κατηγορεί για πλαστογραφία!

Λόγω της αδυναμίας του να μιλήσει αλλά και της μειωμένης πνευματικής ικανότητας στην οποία βρίσκεται, έχει χρίσει τον μεγάλο γιο του (έχει και έναν μικρό γιο από τον δεύτερο γάμο του), Σαβουανά Λεσάν, σαν νομικό εκπρόσωπό του και καταγγέλλει τη σύζυγο του για πλαστογραφία της υπογραφής του για τη μεταβίβαση μιας βίλας στο Palm Beach!

Βρίσκεται ήδη εν διαστάσει μαζί της από το 2017 ενώ έχουν έναν γιο έξι ετών, τον Ντίλαν…

Ο Ρίσαρντ Γουίλιαμς είναι μέλος του American Tennis Hall of Fame.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε κακή κατάσταση ο πατέρας Γουίλιαμς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα