Σε χαλαρό τέμπο ο Νόλε! – VIDEO

20:31 8/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Και πάλι δίχως να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, παίρνοντας όμως την ουσία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Rogers Cup όπου έχει πιθανό αντίπαλο τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Για δεύτερο σερί αγώνα του στο Τορόντο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξε όσο-όσο αλλά και πάλι ήταν αρκετό για να “πετάξει” εκτός τουρνουά τον Πίτερ Πολάνσκι που πρόσφερε δύο ανταγωνιστικά σετ, δίχως όμως να πάρει στο τέλος κάτι χάνοντας με 6-3, 6-4.

Έστω και έτσι, ο χαλαρός μέχρι στιγμής Νόλε βρίσκεται

στον γύρο των “16” στον Καναδά, εκεί που κυνηγά τον πέμπτο του τίτλο στη χώρα (έχει από δύο κατακτήσεις σε Μόντρεαλ και Τορόντο), με επόμενο αντίπαλο τον δικό μας πρωταθλητή, Στέφανο Τσιτσιπά (Πέμπτη 09/08, 20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD)

Αν ο Ελληνας τενίστας καταφέρει να κερδίσει για δεύτερη σερί φορά στην καριέρα του τον Τιμ, θα έχει την ευκαιρία, μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ, να τεθεί αντιμέτωπος με ακόμα έναν “θρύλο” του αθλήματος, μία ανεκτίμητη εμπειρία!

Ο Σέρβος υπερπαίκτης έκανε αρκετά αβίαστα λάθη (29 το σύνολο) αλλά μπόρεσε έστω και έτσι να κάμψει την αντίσταση του Πολάνσκι που “τιμωρήθηκε” από δύο κακά δικά του service games.

Μάλιστα, στην αρχή του ματς ο Πολάνσκι κέρδιζε τις περισσότερες μάχες της βασικής γραμμής μέχρι ο Νόλε να βρει τις παλιές του εξαιρετικές γωνίες, κυρίως με το forehand και να αρχίσει να αντλεί λάθη από τον Καναδό.

Αυτή γενικά ήταν η στρατηγική του Σέρβου που δεν έκανε πολύ δυνατές επιθέσεις αλλά παίζοντας περισσότερο ένα παιχνίδι αναμονής και ακρίβειας, περίμενε την κατάρρευση του Πολάνσκι.

Ο Νόλε κρατά φυσικά από το ματς το γεγονός πως δεν παραχώρησε ούτε ένα break point ενώ γενικά δείχνει ότι κρατά δυνάμεις για τη συνέχεια και ότι έχει την παλιά του αυτοπεποίθηση πως θα “καθαρίσει” τους πρώτους γύρους ακόμα και αν δεν χρειαστεί να κάνει κάτι το εξωφρενικό.

Θα δούμε, βέβαια, προϊόντος του τουρνουά, αν αυτό ευσταθεί.

Θυμίζουμε πως ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο αποσύρθηκε από το Τορόντο για προφύλαξη του αριστερού του καρπού.

Τετάρτη, 8/8: 2ος γύρος Rogers Cup

Djokovic (Serbia) beat Polansky (Canada) 6-3 6-4

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε χαλαρό τέμπο ο Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα