Aπό την κόλαση στον παράδεισο ο ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ με απίστευτη ανατροπή γύρισε το 0-2 του 17ου λεπτού και πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

«ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ» ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο δικέφαλος μπήκε νωθρά στο ματς και μέχρι το 20λεπτο, έμοιαζε να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο, με τους Ρώσους να τιμωρούν όλες τις αδυναμίες του, κυρίως στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Στο 7 ο Ποπόφ βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη για το 0-1.

Η ομάδα του
Λουτσέσκου «πάγωσε» και 10 λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο γκολ. Σε φάση που ξεκίνησε πάλι από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Πρόμες που δοκίμασε το δεξί από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε, αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη που παρά την αντίδραση του, δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-2.

ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ
Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είπε την τελευταία του λέξη, φτάνοντας σε τεράστια ανατροπή, με τρία γκολ σε 15 λεπτά από το 29 ως το 44. Έκανε την αρχή με το πέναλτι του Πρίγιοβιτς δευτερόλεπτα πριν το ημίωρο, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν στην προσπάθειά του, η μπάλα βρήκε το χέρι του Ζόμπνιν.

Το 1-2 έδωσε φτερά στους γηπεδούχους, που βρήκαν την ισοφάριση στο 37 με το απ’ ευθείας βολέ με το αριστερό, ενός από τους κορυφαίους του απόψε, του Λημνιού.

Οι παίκτες του Καρέρα πριν προλάβουν να συνέλθουν δέχθηκαν και τρίτο γκολ, με το λάθος του Μακσιμένκο να γίνεται δεκτό με ενθουσιασμό από τον Πέλκα, ο οποίος ολοκλήρωσε σε κενή εστία την ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε από δεξιά. 3-2 στο 44 και η Τούμπα «πήρε φωτιά».

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν φυσικό ο ρυθμός έπεσε, με το δικέφαλο να διαχειρίζεται την κατάσταση. Και πάλι όμως δημιούργησε τεράστια ευκαιρία με τον Πέλκα, αγγίζοντας το 4-2. Ο αρχηγός έφυγε μόνος του απέναντι στον Μακσιμένκο, αλλά πλάσαρε άουτ στα μισά του ημιχρόνου. Για να κρατήσει ο ΠΑΟΚ τη νίκη χρειάστηκε να πιάσει πέναλτι ο Πασχαλάκης.

Στο 70 ο Γκρίνφελντ έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατσερίντι στον Αντριάνο, αλλά ο γκολκίπερ του δικεφάλου έπεσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνιά, αποκρούοντας το χτύπημα του Πρόμες. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας προβάδισμα για τον ΠΑΟΚ, που καλείται να διαφυλάξει αυτή την πολύτιμη νίκη.

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ) 4-2-3-1: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίντι, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο (84 Σάκχοφ), Λημνιός(79 Λέο Ζαμπά), Πέλκας, Ελ Καντουρί (61 Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (ΚΑΡΕΡΑ) 4-3-3: Μακσιμένκο, Εσένκο, Κομπάροφ, Ζιγκό, Μποκέτι (90 Ρασκάζοφ), Ποπόφ (64 Τιμοφέεφ), Ζόμπνιν, Φερνάντο, Αντριάνο (78 Ζε Λουίς), Πρόμες, Λομοβίτσκι
Keywords
Τυχαία Θέματα