Σε αναζήτηση ρυθμού ο Τσονγκά! – VIDEO

Ο Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα ματς στα πόδια του μπορεί λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Ρολάν Γκαρός και τα έχει εν μέρει καταφέρει με την πρόκριση του στα προημιτελικά της Λιόν!

Η φετινή χωμάτινη σεζόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε τυπική ούτε επιτυχημένη μέχρι στιγμής για τον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά.

Ο 34χρονος Γάλλος δεν πέτυχε καμία νίκη στα δύο Masters που αγωνίστηκε σε Μόντε Κάρλο και Ρώμη, έπαιξε μάλιστα σε ένα Challenger στο Μπορντό δίχως επιτυχία (αποκλείστηκε στα προημιτελικά) φανερά επηρεασμένος ακόμα από την

αποχή του από το τουρ, ίσως και από το πρόβλημα υγείας που έχει εμφανιστεί στο αίμα του με συνέπεια να κουράζεται πιο εύκολα μετά από αεροπορικά ταξίδια.

Τελευταίος του “σταθμός” πριν από το αγαπημένο του Ρολάν Γκαρός στο οποίο έχει φτάσει δύο φορές σε ημιτελικά (2013, 2015) είναι η Λιόν και μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά.

Έχει κερδίσει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς και τον Καναδό Στίβεν Ντίεζ με 3-6, 7-6(2), 6-3 χρησιμοποιώντας το protected ranking ώστε να αγωνιστεί στην εν λόγω διοργάνωση.

Η μέρα “σημαδεύτηκε” από την απόσυρση ενός ακόμα ταλαιπωρημένου από τραυματισμούς Γάλλου, του Ρισάρ Γκασκέ ο οποίος έδωσε walkover πρόκριση στον Τέιλορ Φριτζ.

Μπενουά Περ και Σαποβάλοφ κέρδισαν τους αγώνες δεύτερου γύρου και δημιουργούν ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι προημιτελικών στη γαλλική πόλη!

Τετάρτη, 22/5: 2ος γύρος Lyon Open
Fritz (USA) beat Gasquet (France) by walkover
Tsonga (France) beat Diez (Canada) 3-6 7-6(2) 6-3
Shapovalov (Canada) beat Humbert (France) 2-6 7-6(3) 6-2
Agut (Spain) beat Moutet (France) 4-6 6-4 6-3
Paire (France) beat Cuevas (Uruguay) 6-4 6-3

LYON ATP SINGLES DRAW | OOP(-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε αναζήτηση ρυθμού ο Τσονγκά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα