Αυτά τα ματς του Roland Garros θα δείξει η ΕΡΤ

Ποια ματς του φετινού Roland Garros θα μεταδώσει η ΕΡΤ φέτος, και πόσες ώρες την ημέρα θα μπορούμε να απολαμβάνουμε… ελεύθερα, τένις ; Οι απαντήσεις παρακάτω…

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες την αγορά των δικαιωμάτων του Roland Garros,

για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η δημόσια τηλεόραση, με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, ευαισθητοποιήθηκε, ώστε να αγοράσει δικαιώματα από αγώνες του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια, το Γαλλικό Όπεν προβαλλόταν από τους δέκτες της ΕΡΤ μόνο από τα προημιτελικά και μετά. Από φέτος όμως, το τροπάριο αλλάζει.

Ποιους αγώνες θα μεταδώσει η ΕΡΤ, και πόσες ώρες θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τένις από την δημόσια τηλεόραση ;

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή, στην πρεμιέρα του Γαλλικού Όπεν. Από το κανάλι ERT SPORTS HD θα μεταδοθούν οι πρώτοι αγώνες του πρωινού προγράμματος στο Philippe Chatrier (12:00-15:00).

Μάλιστα, από την ίδια συχνότητα, θα μεταδοθούν και οι αναμετρήσεις του απογευματινού προγράμματος στο κεντρικό court του Roland Garros (18:30-22:00).

Τη Δευτέρα, το πρόγραμμα είναι πιο φορτωμένο και η ΕΡΤ θα μεταδόσει από τις 12:00 μέχρι τις 22:00, αναμετρήσεις από το Philippe Chatrier. Ίδιο ακριβώς είναι το πρόγραμμα και την Τρίτη.

Την Τετάρτη υπάρχουν διαφοροποιήσεις, καθώς εμπλέκεται ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ και η συχνότητα του ERT SPORTS HD θα καλύψει τον αγώνα της Τσέλσι με την Άρσεναλ από τις 21:00 μέχρι και τις 02:00.

Νωρίτερα πάντως, από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 θα υπάρχουν συνδέσεις με το Philippe Chatrier.

Από τις 12:00 μέχρι και τις 21:00 θα υπάρχει μετάδοση αγώνων του Roland Garros και την Πέμπτη, καθώς από τις 21:00 και μετά το κανάλι ERT SPORTS HD θα μεταδόσει το Diamond League της Στοκχόλμης (στίβος).

Την Παρασκευή, το πρόγραμμα έχει ως εξής: 12:00-22:00 Roland Garros.

Όσον αφορά τις μάχες που θα δώσουν τα δυο δικά μας παιδιά φέτος στο Παρίσι, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, η ΕΡΤ θα μεταδώσει όλους τους αγώνες τους, ακόμη κι αν αγωνίζονται σε μικρότερα courts.

*Το πρόγραμμα της δεύτερης εβδομάδας της διοργάνωσης θα γίνει γνωτό την επόμενη εβδομάδα

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αυτά τα ματς του Roland Garros θα δείξει η ΕΡΤ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα