Εκτός ο υπερασπιστής στη Γενεύη

Ο Μάρτον Φούτσοβιτς δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Φεντερίκο Ντελμπόνις στον 2ο γύρο του Geneva Open και έμεινε εκτός υπεράσπισης του τίτλου του στην Ελβετία…

Ο Ούγγρος τενίστας, έπεσε και αυτός θύμα έκπληξης από τον Ντελμπόνις, μετά την νίκη του δεύτερου κόντρα στον Γκριγκόρ Νιτμιτρόφ, μια ημέρα νωρίτερα.

Ο Αργεντινός ήταν εξαιρετικός και αυτή τη φορά δεν έχασε ούτε σετ, κερδίζοντας τον Φούτσοβιτς μετά από μόλις 77 λεπτά αγώνα. Τελικό σκορ 6-4, 6-2 υπέρ του Νο84 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ,

που έθεσε νοκ-άουτ τον υπερασπιστή του τίτλου στη Γενεύη.

Ο Φούτσοβιτς διανύει άσχημη αγωνιστική περίοδο και πηγαίνει στο Roland Garros της επόμενης εβδομάδας, μετρώντας τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του στο χώμα.

Στα προημιτελικά του θεσμού, ο Ντελμπόνις θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Άλμπερτ Ράμος Βινόλας και τον Ζοάο Σόουζα.

Ο Ράντου Άλμποτ από την πλευρά του, περιμένει τον Στάνισλας Βαβρίνκα στα προημιτελικά, μετά τη σημερινή του επικράτηση επί του Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο, στα τρία σετ.

Ο Μολδαβός επιβλήθηκε με 6-1, 6-7(3), 6-4 και θα δει την αναμέτρηση του Βαβρίνκα με τον Ντζουμούρ αργότερα σήμερα για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στο 250αρι τουρνουά της Ελβετίας.

GENEVA OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός ο υπερασπιστής στη Γενεύη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα