Roland Garros: 8 θρύλοι προβλέπουν τους φετινούς νικητές

Τζαστίν Ενάν, Τόνι Ναδάλ, Αράντσα Σάντσεζ Βισάριο, Ματς Βιλάντερ, Γρεγκ Ρουσέντσκι, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Πολ Άνακον προβλέπουν τους νικητές του φετινού Γαλλικού Όπεν, τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ταμπλό…

Ο πυρετός ανεβαίνει επικείνδυνα, ενόψει του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς στο Παρίσι και μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών, δίνουν τις εκτιμήσεις τους για τους νικητές σε άνδρες και γυναίκες.

Από τον Ματς Βιλάντερ και τον Τόνι Ναδάλ, μέχρι την Τζαστίν Ενάν και την Μαρτίν Ναβρατίλοβα. Τι λένε επτά

σπουδαία ονόματα του τένις για το επερχόμενο Roland Garros ;

Αναλυτικά:

Τζαστίν Ενάν

“Θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό τουρνουά. Πιστεύω πως η Σιμόνα Χάλεπ, θα είναι το φαβορί για τον τίτλο. Μου αρέσει το παιχνίδι της, μου αρέσει έτσι όπως αγωνίζεται στο χώμα.

Πρέπει να είσαι ολοκληρωμένη τενίστρια, τόσο σε φυσική κατάσταση, όσο και σε ψυχολογική. Η Χάλεπ, τα έχει και τα δυο”.

Τόνι Ναδάλ

“Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει το τρόπαιο φέτος, γιατί ο Ράφα δεν έπαιξε τόσο καλά στη Μαδρίτη, στο Μόντε Κάρλο και στη Βαρκελώνη. Θεωρώ πάντως, ότι βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά και στο Παρίσι θα παίξει καλά.

Είναι το φαβορί, μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντομινίκ Τιμ”.

Αράντσα Σάντσεζ Βισάριο

“Στους άνδρες, ο Ναδάλ είναι ο άνθρωπος που πρέπει να κερδίσεις για να το πάρεις. Στα πέντε σετ, είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις, είναι διαφορετική υπόθεση από τα best of three ματς.

Φέτος πάντως, υπάρχουν περισσότεροι τενίστες που μπορούν να φέρουν στα όριά του τον Ράφα. Ο Τζόκοβιτς, είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Ο Τιμ είναι επίσης σπεσιαλίστας στο χώμα, ενώ έχουμε επίσης τον Φέντερερ και τον Τσιτσιπά. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τις γυναίκες, η Κβίτοβα είναι πολύ επικίνδυνη παίκτρια και καμία δεν θέλει να την αντιμετωπίσει γιατί είναι στα καλύτερά της τώρα. Είναι και αριστερόχειρας, οπότε έχει κι άλλα πλεονεκτήματα. Είναι νομίζω το φαβορί για το τρόπαιο”.

Ματς Βιλάντερ

“Θα ήταν ωραίο να δω την Χάλεπ στον τελικό. Είναι ο πιο συναρπαστικός χαρακτήρας της WTA και θα ήθελα να την δω κόντρα στην Σερίνα Γουίλιαμς. Χάλεπ-Γουίλιαμς είναι ο τελικός όνειρο για εμένα φέτος.

Τα τρία φαβορί είναι πάντως, η Χάλεπ πρώτη, η Οσάκα δεύτερη και η Στίβενς τρίτη. Έτσι πιστεύω”.

Γκρεγκ Ρουσέντσκι

“Για εμένα, τα δυο μεγάλα φαβορί είναι ο Τζόκοβιτς και ο Ναδάλ. Πριν τον τελικό της Ρώμης, θα επέλεγα τον Νόλε ως πρώτο φαβορί, τώρα νομίζω πως ο Ράφα είναι λίγο πιο μπροστά.

Μου αρέσουν πολύ επίσης, ο Τσιτσιπάς και ο Τιμ. Δεν περιμέναμε τον Τσιτσιπά να ανέβει τόσο σύντομα επίπεδο και θέλω να τον δω να προχωράει στο Roland Garros. Πάντως, ο Τιμ είναι σίγουρα το τρίτο φαβορί πίσω από τον Ράφα και τον Νόλε.

Μετά από αυτούς τους τρεις, τοποθετώ τον Τσιτσιπά και τον Φονίνι”.

Μαρτίνα Ναβρατίλοβα

“Θα ήθελα πολύ να δω την Κβίτοβα να κερδίζει ένα Grand Slam μετά το comeback που έκανε. Είναι απειλή σε όλες τις επιφάνειες, για όλες τις τενίστριες. Μπορεί να κερδίσει το Γαλλικό Όπεν φέτος πιστεύω”.

Πολ Άνακον

“Ο Ναδάλ ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει τον τίτλο. Δεν υπάρχει πιο σκληρό τεστ για κάποιον τενίστα, από το να αντιμετωπίσει τον Ράφα στο Παρίσι. Είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, δεν υπάρχει κανείς που να τον πλησιάζει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Roland Garros: 8 θρύλοι προβλέπουν τους φετινούς νικητές appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα