Σαν τερματοφύλακας σε πέναλτι – VIDEO

Aνυπομονεί να “αποκρούσε” τα σερβίς του Τζον Ίσνερ, ο Ρότζερ Φέντερερ

Μόνο γάντια δεν θα χρειαστεί να φορέσει ο Ρότζερ Φέντερερ, προσπαθώντας να επιστρέψει όσα περισσότερα σερβίς του Ίσνερ, στον μεταξύ τους τελικό την Κυριακή (21:00GR) στο Miami Open.

Ο Ελβετός, μετά τη νέα σπουδαία εμφάνιση στο Hard Rock Stadium και την ελεγχόμενη

νίκη επί του Ντένις Σαποβάλοφ, μίλησε για τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον big server Αμερικανό, προσομοιάζοντας την την αναμέτρηση με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε διαδικασία πέναλτι.

“Ειλικρινά, λατρεύω τους big servers, να τους βλέπω και να περιμένω αν θα βγάζουν άσο σε κάθε προσπάθεια. Προσωπικά για μένα, είναι σαν διαδικασία πέναλτι στο ποδόσφαιρο, μόνο που βρισκόμαστε σε tennis court. Την Κυριακή εγώ θα είμαι ο τερματοφύλακας. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσα περισσότερα σερβίς μπορώ” είπε ο Φέντερερ ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Ίσνερ.

“Ξέρω τι να περιμένω απ’τον Τζον, ότι δεν θα χάσει πολλά σερβίς. Έχει απίστευτο σερβίς. Ένα από τα καλύτερα στην ιστορία του τένις. Είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του και λατρεύω να τον παρακολουθώ”

Ο Φέντερερ θα αγωνιστεί στον 50ο τελικό της καριέρας του σε Masters τουρνουά, με ρεκόρ 27-22. Συνολικά θα είναι ο 154ο τελικός του, διεκδικώντας τον 101 τίτλο του (100-53).

ATP MIAMI OPEN DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

The post Σαν τερματοφύλακας σε πέναλτι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα