Σαν στο σπίτι του ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

Παρέα με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ρότζερ Φέντερερ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο φετινό Laver Cup κερδίζοντας αρκετά δύσκολα το δίδυμο των Σοκ/Σαποβάλοφ!

“Αλύγιστη” η ομάδα της Ευρώπης σε ακόμα ένα Laver Cup!

To πολύ δυνατό δίδυμο των Ρότζερ Φέντερερ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ έπαιξε σε γενικές γραμμές πολύ καλά κόντρα στους επίσης ποιοτικούς Τζακ Σοκ και Ντένις Σαποβάλοφ επικρατώντας αρκετά δύσκολα με 6-3, 7-5 και ολοκληρώσει τέλεια την πρώτη μέρα του Laver Cup

για την ομάδα της Ευρώπης που προηγείται με 3-1.

Μία μέρα όπου και οι τρεις νίκες της Ευρώπης ήρθαν μετά από κόπο δείχνοντας ότι οι Ευρωπαίοι βρίσκουν τον τρόπο να παίρνουν στις λεπτομέρειες τους κλειστούς αγώνες και έχοντας το δίδυμο σούπερσταρ Φέντερερ και Ναδάλ που θα μπουν στη μάχη των μονών τις επόμενες μέρες, βαδίζουν εκ του ασφαλούς προς το τρίτο τίτλο Laver Cup!

Για ακόμα ένα ματς, η ομάδα του Κόσμου θα πρέπει να τα βάλει με τον…εαυτό της για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που υπήρχαν να πάρει κάτι από τον αγώνα διπλού.

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά έξι(!) set points απώλεσε το δίδυμο Σον/Σαποβάλοφ στο δεύτερο σετ για να ισοφαρίσει τον αγώνα και να τον στείλει στο πάντα απρόβλεπτο σούπερ tie break και μοιραία ηττήθηκαν.

Ωστόσο, με τη νίκη να μετρά δύο βαθμούς από το Σάββατο, βρίσκονται ουσιαστικά μία νίκη μακριά από το να ισοφαρίσουν την Ευρώπη και να ξαναμπούν γερά στην υπόθεση τίτλος.

Την αποθέωση δέχτηκε, όπως ήταν φυσιολογικός, ο οικοδεσπότης και νικητής Ρότζερ Φέντερερ από το κοινό της Γενεύης που έχει την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τον απόλυτο σούπερσταρ της χώρας, ίσως τον σπουδαιότερο Ελβετό όλων των εποχών και το επόμενο διήμερο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Σαν στο σπίτι του ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα