Απόλυτα ικανοποιημένος με την Uniqlo ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τη συνεργασία του με την Uniqlo και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του, για τη σχέση του με τους συνεργάτες του…

Ο Ελβετός “Βασιλιάς”, μετά από την μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη του συνεργασία με την Nike, άλλαξε στέγη το καλοκαίρι του 2018, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Uniqlo.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται που πλέον είναι

μέλος της Ιαπωνικής αυτής οικογένειας και η απάντησή του ήταν απόλυτη.

Ο Ρότζερ είναι ικανοποιημένος 100% από τη συνεργασία του με τη Uniqlo και το βγάζει προς τα έξω, σε κάθε του ευκαιρία. Αναλυτικά όσα είπε:

“Από τη στιγμή που υπέγραψα συμβόλαιο με τη Uniqlo, έχω εξαιρετική σχέση με τους νέους μου συνεργάτες. Η Uniqlo με σκέφτηκε ως άνθρωπο και όχι απλά ως τενίστα. Αυτό ήταν που με σόκαρε.

Συνήθως, οι σπόνσορες, αυτό που θέλουν είναι απλά να κερδίζεις το επόμενο ματς σου, αλλά οι άνθρωποι της Uniqlo με έκαναν να αισθάνομαι τελείως διαφορετικά. Μέχρι στιγμής η συναναστροφή μου με αυτούς, είναι τέλεια.

Όταν θα τελειώσει η καριέρα μου, δεν θα τελειώσει και η ζωή μου ταυτόχρονα. Θα είναι όμορφο να αφήσω πίσω μου, στον κόσμο του τένις, πολλά επιτεύγματα. Αλλά είναι σπάνιο αυτό που μου πρότεινε η Uniqlo. Να υπογράψω δηλαδή μαζί της, συμβόλαιο 10 ετών.

Γι’ αυτό και έχουμε πολύ καλή σχέση, με εντυπωσίασε η προσφορά τους. Πιστεύουν σε εμένα και είμαι αποφασισμένος να τους βγάλω απσροπρόσωπους”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Απόλυτα ικανοποιημένος με την Uniqlo ο Φέντερερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα