“Η Σερίνα, πλησιάζει το καλύτερό της επίπεδο”

Παρά τα σχεδόν 38 χρόνια ζωής, η Σερίνα Γουίλιαμς δείχνει πιο επικίνδυνη από ποτέ στο γυναικείο Tour, κι ο προπονητής της, Πατρίκ Μουράτογλου, εξηγεί…

Την ερχόμενη Πέμπτη, η Σερίνα θα “κλείσει” τα 38 χρόνια ζωής, αλλά παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να εντυπωσιάζει άπαντες, με τις επιδόσεις της εντός των courts.

Η Αμερικανίδα, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, απέχει μόλις έναν από το να ισοφαρίσει το “στοιχειωμένο” ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ και να γίνει έτσι, η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, όσον αφορά τους τίτλους.

Η πίεση που

κουβαλάει τους τελευταίους μήνες, έχοντας στο μυαλό της αυτό το επίτευγμα, την έχει οδηγήσει στην ήττα, σε τέσσερις, συνεχόμενους τελικούς.

Τι λέει ο προπονητής της, Πατρίκ Μουράτογλου, γι’ αυτά ;

Αναλυτικά:

“Ο χρόνος είναι με το μέρος της. Στο Αμερικανικό Όπεν, έπαιξε πολύ καλύτερα, από όσο είχε αγωνιστεί στο Wimbledon. Στο Wimbledon, ήταν καλύτερη από όσο ήταν στο Roland Garros, νωρίτερα.

Φτάνει σιγά-σιγά στο καλύτερό της επίπεδο και γίνεται όσο το δυνατόν πιο επικίνδυνη για τους αντιπάλους της. Νομίζω, πως πραγματικά, έχει αρχίσει να παίζει φοβερό τένις ξανά.

Επειδή χρειάζεται ακόμη έναν Grand Slam τίτλο για να γίνει η κορυφαία όλων των εποχών, στους αριθμούς, έχει τεράστια πίεση. Στους τελικούς που έπαιξε τους τελευταίους μήνες, ήταν νευρική, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Δεν θα αργήσει όμως, να αποβάλλει το άγχος από πάνω της και να καταφέρει πολλά περισσότερα στο μέλλον”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Η Σερίνα, πλησιάζει το καλύτερό της επίπεδο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα