Σάκκαρη: “Το τένις ήταν πάντα το πάθος μου” (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη εισήχθη στο Top100 το 2017 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς τόσο τενιστικά, όσο και πνευματικά. Επί του παρόντος βρίσκεται στο Νο25 της παγκόσμιας κατάταξης και παρά τις κακές της εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, είναι ικανή να κερδίσει οποιαδήποτε αντίπαλο.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια σε συνέντευξη της στο Greek City Times, αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί με το τένις, αναφέρθηκε

στην τεράστια νίκη της επί της Σερίνα Γουίλιαμς το 2020 και όχι μόνο.

“Το τένις ήταν πάντα το πάθος μου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε και το γεγονός ότι η μητέρα μου ήταν τενίστρια. Πίστευα ότι θα μπορούσε η αντισφαίριση μια μέρα να είναι η δουλειά μου. Πάντα δούλευα όσο πιο σκληρά μπορούσα στην προπόνηση, έχοντας ως όραμα ότι κάποια στιγμή θα αγωνιστώ ως επαγγελματίας”.

Η Μαρία το 2020 σημείωσε μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην καριέρα της, επικρατώντας της Σερίνα Γουίλιαμς. Μιας τενίστριας που θαύμαζε από πολύ μικρή ηλικία.

“Ήταν σίγουρα λίγο σουρεαλιστικό, είναι μια παίκτρια είδωλό, μια από τις καλύτερες τενίστριες όλων των εποχών. Το να μπω στο γήπεδο και να παίξω απέναντι της ήταν ένα παιδικό μου όνειρο. Το ότι κέρδισα τον αγώνα ήταν απλά τρελό. Μου έδειξε ότι η σκληρή δουλειά στην προπόνηση αποδίδει”.

Η 25χρονη αθλήτρια μίλησε και για την αγαπημένη της στιγμή στα court μέχρι σήμερα.

“Μία σπουδαία στιγμή για μένα ήταν σίγουρα η κατάκτηση του πρώτου μου τίτλου στο Ραμπάτ. Θα κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου.”

Στην πορεία της προς τον τελικό του Morocco Open 2019 που διεξήχθη στο Ραμπάτ, η Σάκκαρη νίκησε την Όλγα Ντανίλοβιτς, την Ιζαμπέλα Σινίκοβα, την Ελίζ Μέρτενς, την Άλισον Βαν Ούιτβανκ, και στον μεγάλο τελικό, επικράτησε της Γιοχάνα Κόντα. Μετά την κατάκτηση του τίτλου ανέβηκε στο Νο39 του κόσμου.

Γιάννης Μαύρος

The post Σάκκαρη: “Το τένις ήταν πάντα το πάθος μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα