Ο.Α. Θεσσαλονίκης: Διπλή υποψηφιότητα για ΔΣ ΕΦΟΑ

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, Χάρης Μέγας και ο πρώην αθλητής του συλλόγου και σημαία του ιστορικού ομίλου, Νίκος Γαλατιανός (στη φωτογραφία μαζί με το μεγάλο αστέρι του ομίλου, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου) ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους για τις εκλογές της Ομοσπονδίας, στο πλευρό του υποψήφιου Προέδρου, Θοδωρή Γκλαβά.

Οι ανακοινώσεις των δύο παραγόντων

Η ανακοίνωση του κ. Μέγα

“Φίλες

και φίλοι του τένις,

μετά από πολλές συζητήσεις με τα μέλη του ΔΣ μας, τα μέλη του ιστορικού Ομίλου μας αλλά και με φίλους του αθλητισμού και του τένις ειδικότερα, οδηγήθηκα στην απόφαση να υποβάλω υποψηφιότητα συμβούλου στο ΔΣ στις επικείμενες εκλογές της ΕΦΟΑ και να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Θοδωρή Γκλαβά, γνωστού πρωταθλητή του τένις αλλά και για την αξιόλογη ακαδημαϊκή και επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στην απόφαση μου αυτή οδηγήθηκα κυρίως από την αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το τένις που υπηρετώ αδιαλείπτως από την ηλικία των 11 ετών, τα τελευταία δε χρόνια ως μέλος της Διοίκησης και πρόεδρος του ΔΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που ανέδειξε σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Λάζαρος Στάλιος, η Έλσα Βασιλικού, ο Στέλιος Πανώρης, ο Γιώτης Τριανταφυλλίδης, ο Παύλος Μαμάσης, ο Γιώργος Οκαλίδης ,οι νεότεροι Νίκος Γαλατιανός, Ανδρέας Φίκας, Γιάννης Ρήγας, Γιάννης Δασκάλου, Μάριος Μιχαηλίδης και φυσικά οι Λένα Δανιηλίδου, Κων/νος Οικονομίδης που βρέθηκαν σε πολύ υψηλές θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης.

Υπηρετώ το τένις σε όλη μου τη ζωή και σίγουρα με έχει επηρεάσει θετικά μέσα από την αυτοπειθαρχία ,την αγωνιστικότητα αλλά και τις εμπειρίες που είχα στην αθλητική μου δραστηριότητα. Τα τελευταία χρόνια αισθάνθηκα την ανάγκη να ανταποδώσω στο άθλημα μας αυτά που μου προσέφερε, υπηρετώντας το και από άλλες θέσεις όπως αυτή αρχικά του συμβούλου του ΔΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την θέση του Προέδρου του ΔΣ το τελευταίο χρονικό διάστημα, για την οποία τιμήθηκα από τα μέλη του ΟΑΘ με το 70% και πλέον των ψήφων των μελών του.

Εχοντας πλήρη συναίσθηση των μεγάλων ευθυνών που θα βαρύνουν την νέα Διοίκηση πιστεύω ότι θα πρέπει ανεξάρτητα από την τοποθέτησή μας ως υποψηφίων να συμφωνήσουμε όλοι μας σε ορισμένες βασικές παραδοχές :
1) ότι ο χώρος της ελληνικής Αντισφαίρισης βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη χρονική καμπή διότι εκτός του ότι κατέχει μια από τις κορυφαίες θέσεις στην δημοφιλία και στην διάδοση των αθλημάτων παγκοσμίως ,στην πατρίδα μας τείνει να γίνει το εθνικό μας σπορ μετά και τις μεγάλες επιτυχίες του Στέφανου ,της Μαρίας αλλά και άλλων αθλητών μας.
2) ότι η συγκυρία αυτή δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα μπορούσε παρά τις [ηρωικές πολλές φορές]προσπάθειες των αθλητών ,των γονέων τους και των Σωματείων που όμως δεν είχαν την απαιτούμενη στήριξη.
3) ότι οι εγκαταστάσεις είναι αρκετά πίσω σε σχέση με άλλες χώρες όπως και οι σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.
4) ότι η επιμόρφωση προπονητών και παραγόντων είναι ανεπαρκής.
Πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα της ανανέωσης χωρίς ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και λογικές και ότι είμαστε έτοιμοι να στραφούμε ]με εντιμότητα και αποφασιστικότητα προς τις εκλογές έχοντας το βλέμμα στραμμένο στα Σωματεία και στους αθλητές μας, με βασικούς βραχυπρόθεσμους στόχους την άμεση ενίσχυση τους με τους τρόπους που αναλύονται στην διακήρυξη και το πρόγραμμα μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του ΔΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για την ομόφωνη στήριξη τους στην υποψηφιότητα μου αυτή και
να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους ανεξαιρέτως καλή επιτυχία και δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο ελπίζοντας να υπάρξει συναίνεση για μια δημοκρατική, νόμιμη και έντιμη εκλογική διαδικασία. Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς”

Η ανακοίνωση του κ. Γαλατιανού

“Φίλες και φίλοι του τένις,

Δέχτηκα τιμητική πρόταση τού Θοδωρή Γκλαβα πρώην πρωταθλητή και παίκτη Εθνικής Ελλάδας υποψήφιου προέδρου της ΕΦΟΑ να υποβάλω υποψηφιότητα συμβούλου στο ΔΣ στις επικείμενες εκλογές της ΕΦΟΑ εκπροσωπωντας τον ΟΑΘ μαζί με τον Χάρη Μεγα πρόεδρο του Ομίλου.

Εχω υπηρετήσει το άθλημα με πολλές ιδιότητες: ως αθλητής Εθνικής ομάδας τής Ελλάδας, ως προπονητής Κλιμακίου Εθνικής Βορείου Ελλάδας και Σωματείων, παράγοντας του ΔΣ στον ΟΑΘ επί 20 συναπτά έτη ως Έφορος αθλητισμού, Διευθυντής Αγώνων Εθνικού και Διεθνούς Επιπέδου και γονέας δύο αθλητών που αγωνίστηκαν σε Πανελλήνια και Πανελλαδικά Πρωταθλήματα. Λόγω της συνεχούς και αδιάλειπτης συνεισφοράς μου στο χώρο τού τένις με τις προαναφερθεισες ιδιότητες αποδέχτηκα την πρόταση με σκοπό να συνεισφέρω στην βελτίωση του αθλήματος“

The post Ο.Α. Θεσσαλονίκης: Διπλή υποψηφιότητα για ΔΣ ΕΦΟΑ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα